29 / 03 / 2024

uluhan grup yönetim kurulu başkanı

uluhan grup yönetim kurulu başkanı

Uluhan Grup kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur kimdir? İşte Bekir Cesur'a dair merak ettikleriniz ve Uluhan Grup'un hayata geçirdiği projeler ile ilgili ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

uluhan grup yönetim kurulu başkanı Haberi

uluhan grup yönetim kurulu başkanı

Bekir Cesur kimdir?

Bekir Cesur, Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Ayrıca Bekir Cesur; Hanife Aktülün, Taha Aktülün, Necati Aktülün, Ragıp Uludare ortaklığı ile Kentyap İnşaat Taahhüt İnşaat Şirketi’ni kurdu.


Bir kaza sonucu 2 yıl boyunca tekerlekli sandalye ile yaşadığını belirten Bekir Cesur, konut projelerinde engelliler için özel çalışmalara yer veriyor. Her katta diğer insanlarla iç içe olabileceği şekilde tasarladığı projelerde asansör genişlikleri, merpen ve koridor genişlikleri, tekerlekli sandalye ile yaşayanların rahat bir hayat süreceği nitelikte tasarlandı.


Ticari birimler için de yatırım yapan Bekir Cesur'un yönetim kurulu başkanı olduğu Uluhan Grup'ta hayata geçirilen projeler şu şekilde sıralanıyor;


1. Tac Mahal

2. Babil Kuleleri

3. Acunkent

4. Babil Çarşı




Ay6 İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!
Bekir Cesur: Uluhan Grup, yatırımcısına yüzde 70 kazandıracak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Bekir Cesur'u...