23 / 04 / 2024

Uluslararası Mimarlık Zirvesi

Uluslararası Mimarlık Zirvesi

Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda bulunan gayrimenkul sektörü, gelişen teknoloji ve 21. yüzyılın toplumsal hassasiyetiyle birlikte dönüşüm sürecine hazırlanıyor. 

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

Uluslararası Mimarlık Zirvesi Haberi

Uluslararası Mimarlık Zirvesi

Yaşam alanlarının konforlu, verimli ve doğaya saygılı olarak gelişmesini hedefleyerek gayrimenkul sektörüne katma değer sağlayan iş insanları, yatırımcılar, müteahhitler, gayrimenkul sektörü temsilcileri ve 12 farklı ülkeden mimarların katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections, 500 kişinin katılımıyla İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapıldı.

Kentsel tasarımdan mimariye uzanan yelpazede sunumlar içeren, doğanın gücünü yaşamlarımızda yoğun olarak hissettiğimiz uluslararası mimari bir platformda buluşma sağlamak ve sorunlara çözüm aramak amacıyla hazırlanan Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections’da “Yeşil ve mavinin sonsuz tonlarının hakim olduğu sürdürülebilir ekolojik dengeyle konforlu yaşama alan yaratabilir miyiz?” sorusunun yanıtı arandı. Çevreciliğe sahip bir idare anlayışı ile tasarıma önem veren şehirlere sahip bir ülke olgusunu ön plana alarak, dünyanın yedi kıtasından çözüm örnekleri,...