25 / 04 / 2024

Ümraniye 2B mahalleleri imar planı

Ümraniye 2B mahalleleri imar planı

Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap Mahalleleri Nazım İmar Planı, 28 Mart 2014'te askıdan iniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Ocak 2014'te onayladı. İşte o plan...

Ümraniye 2B mahallelerinin imar planı askıda!

Ümraniye'nin 2B kapsamındaki Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Ocak 2014'te onayladığı planda 2B ve konut alanlarına dair notlar var... İşte o plan ve hükümleri...

Ümraniye 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Aşağı ve Yukarı Dudullu - Esenşehir - Ihlamurkuyu - Yeni Çamlıca Mahalleleri Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Ümraniye'deki 5 mahallenin planı tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Ümraniye'mizdeki 2B arazilerinin tapusunu hak sahiplerine teslim ettik. Pazartesi itibarıyla tapusu olan vatandaşlarımız belediyemize inşaat ruhsatları için müracaatlarını yapabilirler." diye konuştu.

Ümraniyelilere 2B arazi müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kasım Ayı Meclis Toplantısında 2B Arazileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye'deki 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Ümraniye'de 2B tapulamada ilk ruhsatlı bina temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Ümraniye'nin imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

2B kapsamındaki bölgelerin tapu meselesinin çözüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de imar planlarının yapıldığını, yıl sonuna kadar bu çalışmanın da biteceğini ifade etti.

Ümraniye Belediyesi'nden 2B bilgilendirmesi!

Ümraniye Belediyesi, 2B arazilerinin imarı için yaptığı yoğun çalışmaların sonunda imar kanunun çıkmasıyla çalışmalara başladı.

Ümraniye 2B mahalleleri imar planı Haberi

Ümraniye 2B mahalleleri imar planı

Ümraniye İlçesi, 1/5000 ölçekli Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap Mahalleleri Nazım İmar Planı'na 18. Madde uygulama sınırı ile buna ait lejant ve plan notlarının eklenmesine ilişkin plan tadilatı 28 Mart 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27691 dosya numaralı planı 17 Ocak 2014'te onayladı. 


Plan tadilatı, 28 Şubat 2014'te askıya çıktı.


Ümraniye Hekimbaşı, Kazım Karabekir ve İnkilap Mahalleleri'nin imar planı için