27 / 04 / 2024

Ümraniye yatırımları

Ümraniye yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte Ümraniye’de yapımı devam eden spor tesislerini inceledi.

Ümraniye'deki kötü görüntü tarihe karıştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'deki kimi kötü görüntülerin tarihe karıştığını ve karışmaya devam ettiğini söyledi. 

Ümraniye’de konut fiyatları yüzde 100 arttı!

İstanbul Finans Merkezi, yeni açılacak metro hatları ve ofis projeleriyle iş dünyasını çeken Ümraniye’de konut fiyatları yüzde 100 arttı.

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Ümraniye çarpık kentleşme sorununun çözülmesiyle finans merkezi oldu!

Çarpık kentleşen, yolları çamurlu, çöplükle anılan İstanbul Ümraniye, bugün finans merkezi haline geldi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede parselleri ayrı olan yerleri birleştirerek binaların daha planlı yapılmasını sağladıklarını söyledi.

Ümraniye'deki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek oldu!

İstanbul'un en başarılı belediye başkanları anketi sonuçlandı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Anadolu Yakası'nın birincisi seçildi. Belediye-vatandaş işbirliğiyle ilçede kentsel dönüşümü şimdiden tamamlayarak Türkiye'ye örnek oldu.

Ümraniye'deki 4 yeni parkın açılışı gerçekleşti!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce; “Bugünkü Ümraniye geçmişteki Ümraniye’den çok daha farklı” dedi.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Oktay Var tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos ve Nisso Danon ortaklığında kuruldu.

Arnavut Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavut Emlak Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Siam tarafından kuruldu.

Ümraniye yatırımları Haberi

Ümraniye yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile beraber Ümraniye’de yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzları ve spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, bakan Kasapoğlu, önce Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapımı süren futbol sahasını gezerek Başkan Yıldırım’dan bilgiler aldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, daha sonra millet bahçesi içerisine hizmete hazır hale gelen mini golf sahasını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, yine millet bahçesi içerisinde bulunan basketbol sahasını da gezdi. Burada basketbol oynayan gençlerle de konuşan Bakan Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile beraber basket attı. Bir süre Ümraniye Millet Bahçesi’nin doğal ortamını gezen bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra millet bahçesinin yanında yer alan  taksi durağına uğrayarak taksicilerle sohbet etti. Bakan...