20 / 04 / 2024

Ünye Çevre Yolu açılış töreni

Ünye Çevre Yolu açılış töreni

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada yapımına 2007 yılında başlanan Ünye Çevre Yolu, 21 Aralık' ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açılışla hizmet vermeye başladı...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Ünye Çevre Yolu açılış töreni Haberi

Ünye Çevre Yolu açılış töreni

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle yaz aylarında ve bayram tatillerinde sürücülerin Karadeniz Sahil Yolunda en çok kuyrukta bekledikleri Ünye'den artık bekleme yapmadan transit geçiş yapılabileceğini söyledi. 


Yolun, planlandığı tarihten bir hafta önce vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade eden Demir, "Ünye Çevre Yolu, sayın Başbakanımızın bir hafta önceden vatandaşlarımıza, sürücülerimize ve Ünye'ye armağanı oldu" dedi. 


Çevre yolu ile sürücülerin sıkıntı yaşamadan yollarına devam edeceklerini dile getiren Demir, şöyle konuştu:


"Ünye Çevre Yolu, sayın Başbakanımızın Ünye ziyaretinde Ünyeli, Ordulu, Fatsalı, Rizeli, Giresunlu, Artvinli bütün vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Çevre yolunun açılışı için planlanan tarih aslında 31 Aralık'tı. Bu anlamda da kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Yolun toplam uzunluğu 13,5 kilometre. Bu yol üzerinde iki ayrı bölgede yaklaşık 5 bin 200 metre uzunluğunda tünellerimiz var....