27 / 04 / 2024

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Çimento sektörü 2020’de içerde ve dışarda büyüdü!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, çimento sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Saka, çimento sektörünün 2020'de içerde ve dışarda büyüdüğünü dile getirerek, Türkiye’nin, Avrupa'nın en büyük, dünyanın 6. büyük çimento üreticisi olarak sınırlarına sığmadığını belirtti.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Ordu Ünye'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı Gürecüle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü toplam 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

2019 Ocak ayında üretilen çimentonun yüzde 23,6’sı ihraç edildi!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi çimento sektörünün 2019 Ocak verilerine göre; toplam ihracatta yüzde 108’lik artış yaşanırken, üretilen çimentonun yüzde 23,6’sı ihracata konu oldu...

Oyak Çimento'nun yüzde 40'ı 640 milyon dolara satılıyor!

OYAK Çimento hisselerinin toplam1.6 milyar dolar değer üzerinden yüzde 60'ının OYAK'ta kalması ve kalan yüzde 40'ının yaklaşık 640 milyon dolar TCC'ye devredilmesine karar verdi.

Çimento üretimi 6 ayda yüzde 4,45 oranında arttı!

2018 yılı Ocak-Haziran döneminde çimento üretimi, geçen yıla göre yüzde 4,45 oranında arttı. Aynı dönemdeki üretimin yüzde 9,9’u ihraç edildi.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Çimento sektörü yüzde 6 büyüyecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Şefik Tüzün, bu yıl sektörde iç tüketim bazında yüzde 5-6 büyüme beklediklerini belirterek inşaat sektöründeki büyümenin Türkiye için lokomotif olduğunu söyledi.

Ordu Ünye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün 10 yıllık kira bedeli 6 milyon 770 bin 217 TL olarak belirlendi.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı Haberi

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı


Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporları için