19 / 04 / 2024

Uptown İncek Residence Ankara satılık

Uptown İncek Residence Ankara satılık

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Empire İncek Residence fiyatları!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Residence projesi 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. İşte Empire İncek Residence fiyatları...

ONS İncek Residence, 14 Şubat’ta satış ofisine davet ediyor!

Ankara’nın yükselen değeri ONS İncek Residence, ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofisine örnek daireyi görmeye davet ediyor. Akıllı evlerin konforla birleştiği projede 992 residence bulunuyor.

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı!

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı kapsamında ara ödemelerle birlikte firma bünyesinde 48 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor. ONS İncek Residence'ta fiyatlar 336 bin liradan başlıyor...

Ons İncek Residence'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ONS Şirketler Grubu, ‘Ons İncek Residence’a özel ödeme koşulları belirledi. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 3 Ocak Pazar...

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek Residence Ankara satılık Haberi

Uptown İncek Residence Ankara satılık


18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Uptown İncek projesi Ankara İncek bölgesinde yer alıyor. Uptown İncek projesi Lema Grup tarafından hayata geçiriliyor.


Ankara Uptown İncek Rezidans projesinde daire teslimleri bu yıl Nisan ayında yapılıyor. Uptown İncek Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor.



Uptown İncek Ankara fiyatları!


Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesi 36 katlı tek kule ve yatay bloktan meydana geliyor. Uptown İncek satış ofisi ile 0312 483 55 55'i arayarak iletişime geçebilirsiniz.


226 rezidanstan oluşan Uptown İncek projesinde daire büyüklükleri 68 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiyor. Uptown İncek Rezidans Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.



Adres : TED Ankara Koleji Karşısı...