28 / 03 / 2024

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Nerede

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Nerede

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altay Atasay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Atasay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de ALtay Atasay tarafından kuruldu.

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Ural Proje İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ural Proje İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çil tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altaylar İnşaat Altay Park Kartal Ocak'ta teslim!

Altaylar İnşaat İş Ortaklığı tarafından Kartal'da inşa edilen Altay Park projesinde 26 daire yer alıyor. Projede teslimlerin Ocak ayında yapılması hedefleniyor.

Ural İnşaat Göl Evleri yüksek kalite anlayışıyla inşa ediliyor!

Ural İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Evlerini diğer projelerden farklı kılan en önemli özelliklerinin başında; yüksek kalite anlayışı, ekolojik hassasiyet ve doğaya yakınlık, biyolojik yüzme göleti ve site içinde müstakil yaşamın ayrıcalıklarını sunması geliyor.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve deprem gerçeği konuşuldu!

Altay İnşaat ve DND Mimarlık kentsel dönüşüm ve deprem gerçeği ile ilgili tanıtım gecesi düzenledi. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki riskli ve eski yapıların yeni, güvenli ve daha fazla sosyal donatı alanına sahip yapılar ile değiştirilebileceği belirtil

Altay Global İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Global İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kılınç ve Tayfun Eken ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Kağıthane, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılı sebebiyle geleneksel balo gecesi düzenledi. Geceye katılım üst düzeydi. Gecenin sonunda ise Şarkıcı Altay sahne aldı.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Nerede Haberi

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Nerede


Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi 16 bin TL sermaye ile bugün İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında  kuruldu.


Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi iş konusu;a)-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b)-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c)-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...