20 / 04 / 2024

Urankent basket turnuvası

Urankent basket turnuvası

Başkent’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin en neşeli geçtiği yerlerden biri Urankent oldu.Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda basket turnuvası düzenlendi.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

MESA Golf Cup Turnuvası sona erdi!

Kemer Country Golf Kulübü’nde iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldığı MESA Golf Cup Turnuvası, dün yapılan müsabakalarla sona erdi.

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı açıldı!

Profesyonel ligde 2 futbol sahasına sahip Başakşehir’de bir stadyum da amatörler kulüpler için inşa edildi. Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı oynanan ilk futbol turnuvası ile açıldı.

Ankara Urankent yeşil alanda dünya sağlık örgütü standartlarını yakaladı!

Her geçen gün artarak devam eden yapılaşma yeşil alan ihtiyacının daha fazla ortaya çıkmasına neden olurken, bu konuda en fazla sorumluluğun düştüğü inşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, oluşturdukları peyzaj alanlarıyla kentlerdeki yeşil alan miktarının artmasını sağlıyor.

Urankent Ankara'nın yeni gözdesi oldu!

Ankara Urankent yeni konut projeleriyle dikkat çekiyor. Semt konut alıcısının son dönemdeki gözdesi oldu.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Ankara'nın konutta dikkat çeken bölgesi Urankent!

Başkent Ankara’da, yeni yerleşim yerleri de öne çıkmaya başladı. Urankent konut alıcısının radarına giren o bölgelerin arasında.

Dünya şampiyonları golf turnuvasında yarışıyor!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:00’da Dünya Şampiyonları ile golf severleri buluşturuyor.

Onur Park Life İstanbul'un ilk etabı 2018'de teslim!

Onur Park Life İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Satranç Turnuvasına katılan velilere hafta sonuna özel bir kampanya düzenledi…

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Urankent basket turnuvası Haberi

Urankent basket turnuvası

Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda bayram nedeniyle düzenlenen üç sayı atış turnuvası en iddialı “basketçileri” bir araya getirdi.


Çocuklar ve ailelerinin etkinlik öncesi brunchta buluştuğu etkinliğe 7-45 yaş arası yaklaşık 40 sporcu katıldı. 


Basketbol antrenörü İbrahim Bilgi’nin gözetiminde 7-12, 12-15 ve 15 üstü yaş grupları olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen turnuvada en çok üçlük basket atanlar kategorilerini birinci olarak tamamladılar.


Yarışmanın 7-12 yaş grubu birincisi Abdullah Emir olurken, 12-15 yaş grubunda Azad Çiçek en çok üçlük atan isim oldu. Çocukların ailelerinin de katılabildiği 15 üstü yaş grubunda ise Gökhan Sildir attığı üç sayılık basketlerle kendi kategorisini ilk sırada tamamladı. Yarışmanın şampiyonları basketbol forması kazanırken, katılımcıların hepsine basketbol bilekliği hediye edildi.


Uransan AŞ Satış ve Pazarlama...