18 / 04 / 2024

ürdün salt türk şehitliği nerede

ürdün salt türk şehitliği nerede

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam, Ürdün'ün Salt kentindeki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti. Ziyaret, saygı duruşu, Türkiye ve Ürdün milli marşlarının okunmasıyla başladı ardından Çam, Şehitlik Anıtı'na çelenk koydu...

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacak! İşte detaylar

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları (THY), alımlarını depremzedeler için açtığını bildirdi. THY'nin yayımladığı ilana göre, depremden etkilenen kişiler veya birinci derece yakınları arasından kabin memuru alımı yapılacak. Alımlara ilişkin merak

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

ürdün salt türk şehitliği nerede Haberi

ürdün salt türk şehitliği nerede


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam, Ürdün'ün Salt kentindeki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti. 


Çam'ın, Salt Belediyesi yetkilileriyle başkent Amman'a 30 kilometre uzaklıktaki "Salt Türk Şehitliği"ne ziyareti saygı duruşu, Türkiye ve Ürdün milli marşlarının okunmasıyla başladı ardından Çam, Şehitlik Anıtı'na çelenk koydu. 


Şehitliğin bulunduğu, 7 gün 24 saat Kur'an-ı Kerim okunan mağarayı ziyaret eden Çam ve beraberindeki heyet, mezarları olmayan şehitlerin anısına yapılan "tek temsili mezarı" görünce duygulu anlar yaşadı. Grup, hayatını kaybeden askerler için dua etti.


"Şehitlerimize layık olmak için canla ve başla çalışmaya söz veriyoruz" ifadesini yazdığı Şehit Anıt Defteri'ni imzalayan Çam, Salt Türk Şehitliği anısına barışı temsil eden bir zeytin ağacı da dikti. 


Osmanlı devletinin Ürdün'deki merkezi Salt'ta, 1918'de toplu şekilde öldürülen Osmanlı askerlerinin kemikleri, 1973 yılında bölgede...