29 / 03 / 2024

urfa üst geçit

urfa üst geçit

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların can güvenliğinin sağlanması için Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden üst geçitte sona gelindi, üstgeçidin çalışmaları tamamlandığında vatandaşların hizmetine sunulacak...

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Şanlıurfa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentte kaçak yapılara geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Ada AVM üst geçit projesinde çalışmalar başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada ADA AVM önüne inşa edilecek olan üst geçidin ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

Çin’de bisikletler için üst geçit inşa edildi!

Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda bir üst geçit inşa edildi.

urfa üst geçit Haberi

urfa üst geçit


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların can güvenliğinin sağlanması için Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden üst geçitte sona gelindi.


Bölgede üst geçit çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yayaların güvenli bir şekilde yoldan geçmelerini sağlamak için  bölgede üstgeçit çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak


Mardin-Akçakale Çevreyolunun bağlantısı olan Sırrın-Karşıyaka yolunda yayaların ve özellikle öğrencilerin karşıdan karşıya geçmelerine rahat bir şekilde olanak sağlayacak üst geçitten dolayı vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Sırrın Mahalle Muhtarı İsmail Kara,"Bölgemizde öğrencilerimiz okula giderken zorluk çekiyordu, çevre yolunda olası bir can kaybı yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi buraya üst geçit yaptı. Allah razı olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi


Öte yandan 35 metre uzunluğunda, yaklaşık olarak 3 metre genişliğinde yapımında sona gelinen üst geçit,...