20 / 04 / 2024

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri İncesu ve Pınarbaşı'na gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de inşa edecek

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı.

Sındırgı Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi Haberi

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi

Ürgüp Belediyesi'nin hazırladığı ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yürütülen KOPSOGEP Programı kapsamında desteklenecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gençlik Gelişim Merkezi Projesi protokol sözleşmesi Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim TONGUR tarafından imzalandı.

Proje ile Ürgüplü kadın ve gençlerin mesleki ve sosyal gelişimlerine yönelik uygulamaların yapılacağı bir merkez oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ desteklerinden ötürü KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür ettiklerini belirtti.

Projeyle birlikte Ürgüplü işsiz kadınlara yönelik bir sabun üretim atölyesi oluşturularak Ürgüplü kadınların doğal sabun üretimi konusunda mesleki eğitim almaları sağlanacak.

Merkezde ayrıca yükseköğretim okuyan ve yükseköğretime hazırlanan gençlere yönelik...