23 / 04 / 2024

Urtim ekoset

Urtim ekoset

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

URTİM Türk inşaat sektörüne eleman yetiştirecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri ile Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü için imzalanan protokole göre şirket öğrencilere 37 yıllık deneyimini aktaracak. 

URTİM, inşaatlarda 6 günlük kalıp işini 2 güne indirdi!

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

Urtim, çöplerden inşaat kalıbı üretti!

Pet şişe, karton, kimyasal ve benzeri atıklardan “plywood” denilen ahşap esaslı malzemenin yerine inşaatlarda kullanılabilen düşey kalıp sistemi tasarlayan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri, ABD’ye ihracata başladı.

URTİM dev projelerde yer alıyor!

Kalıp ve iskele sistemlerindeki 36 yıllık tecrübesiyle yapı sektörünün en köklü firmalarından olan URTİM, Türkiye ve dünyada havalimanı, stadyum, rafineri, termik santral, konut gibi birçok projede hız kesmeden yer almaya devam ediyor.

Körfezli heyet Urtim’in teknolojik ürünlerine hayran kaldı!

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan URTiM, 39. Yapı Fuarı kapsamında Türkiye’ye gelen satın alma heyetini ağırladı. Satın alma heyeti URTİM’in ileri teknoloji ile üretilen ve inşaatı kolaylaştıran ürünlerine hayran kaldı.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

Urtim ABD'de fabrika açacak!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, bölgede yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar nedeniyle gözünü ABD pazarına dikti. Fabrika için ABD'de arazi baktıkları söylendi.

Urtim Teksas'ta fabrika açacak!

İnşaat sektörünün belkemiğini oluşturan iskele ve kalıp sistemleri üreticisi Urtim, bu yıl ABD'ye ihracata başlayacak ve 3 yıl içerisinde Teksas'ta fabrika açacak.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Urtim bu yıl cirosunu yüzde 15 artıracak!

Kalıp ve iskele sistemleri inşaat firmalarına satış öncesi ve sonrası üretim, kiralama, geri alım ve süpervizörlük desteği veren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, bu yıl ciroda yüzde 15'lik artış hedefliyor.

URTİM Rusya'da 10 milyar dolarlık projelere talip!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTIM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Urtim ekoset Haberi

Urtim ekoset

URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor. Ekoset®, özellikle şantiyelerin kaba inşaat safhasında kullanılabilecek ekonomik ve hafif bir panel kalıp sistemi olma özelliğine sahip.

'Ekoset®'in 2018 başı itibarı ile satışı ve uygulamaları, hem yurtiçinde hem de yurtdışındaki konut projelerinde başladı. 


URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Ergun Baştan, "Ekoset®, aslında geleneksel metodların yerini almak üzere düşünülmüş bir sistem. URTİM'in ilk çıkardığı kalıp sistemi hızla yürütülen Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirilerek ve hafifletilerek Ekoset® sistemi tasarlandı. Ekoset®’in hem yurtiçi hem de yurtdışı tüm inşaat projelerinde uygulanmasını hedefliyoruz" dedi.

Ekoset®'in özellikle şantiyelerin kaba inşaat safhasında kullanılabilecek ekonomik ve hafif bir panel kalıp sistemi olduğu bilgisini veren Ergun Baştan, panellerin metal konstrüksiyon üzerine plywood yerleştirilmesi...