19 / 04 / 2024

uşak merkez millet bahçesi

uşak merkez millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Uşak Millet Bahçesi ihalesi 14 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

Uşak'ta 159.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak Merkez'de yer alan fabrikayı 159 milyon 617 bin 230 TL bedelle satışa çıkardı.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

uşak merkez millet bahçesi Haberi

uşak merkez millet bahçesi

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretimine devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı millet bahçesi yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

TOKİ millet bahçeleri 2020 projeleri kapsamında Uşak Merkez'de de yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Uşak Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Uşak Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

Hayata geçirildiği şehirlerde konut fiyatlarını artıran millet bahçelerinin Uşak'ın da değerine değer katması bekleniyor.

İhale ilanı:
Uşak İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm...