18 / 04 / 2024

uşak yangın

uşak yangın

Rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangın, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü, Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Uşak'ta orman yangını çıktı!

Uşak'ta Selvioğlu köyü sınırlarındaki ağaçlandırma sahasında başlayan yangında 10 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.Uşak Valisi Seddar Yavuz resmi twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Uşak'ta yangın çıktı!

Uşak'ta yangın çıktı. Buğdaylı köyünde çıkan yangında iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.

Uşak'ta gazino yangını çıktı!

Uşak'ta gazino yangını çıktı. Eşme ilçesinde Eşme - Alaşehir karayolunun 4. kilometresindeki bir gazino yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Gazinonun eski çalışanlarından biri ölü bulundu...

Uşak'taki orman yangınında 4 hektarlık alan zarar gördü!

Uşak'taki orman yangınında yaklaşık 4 hektar kızılçam ormanı zarar gördü, merkeze bağlı Mesudiye ve Bozkuş köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına, 4 helikopterin desteğiyle müdahale edildiğini belirtildi...

Uşak'ta 200 dekar tarlada yangın çıktı!

Uşak Merkez ilçeye 6 kilometre mesafede yer alan 200 dekar tarlada çıkan yangında 44 ton arpa ve buğday yandı...

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için pist hazır hale getirildi. 3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek.

Uşak havaalanı tekrar hizmete açılacak mı?

Uşak havaalanının tekrar hizmete açılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Uşak kentsel dönüşüm projesinde kuralar 14 Mart'a ertelendi!

Uşak’ta gerçekleşecek kentsel dönüşüm alanı hak sahipleri kurası, TOKİ'nin yoğunluğu dolayısıyla 14 Mart 2017 gününe ertelendi.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

TOKİ Uşak Eşme 511 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak İli Eşme İlçesi 2. Etap 511 Adet Konut, 6 Dükkanlı 1 Adet Ticaret ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu (MEB 2004-45) İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Uşak'ın muhtarlık binaları yenileniyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle muhtarlarının daha iyi fiziki ortamlarda çalışabilmesi için harekete geçtiklerini söyledi.

Uşak'ın yol sorunu çözülecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin işlek yollarından biri olan Dörtyol mevkisi ve Bölme beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve sorunların tamamen biteceğini kaydetti.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

uşak yangın Haberi

uşak yangın


Uşak Merkeze bağlı Akdurak köyü yakınlarında çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Çamlıktepe mevkisindeki tarım arazisinde çıkan, rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangın, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü, Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangında yaklaşık 3 hektarlık orman arazisi zarar...