26 / 04 / 2024

Üsküdar Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi

Üsküdar Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi

2014 yılında tamamı teslim edilecek olan Aktaş Boğaziçi Konutlarında daireler 558 bin TL ile 1 milyon 543 bin TL arasında değişiyor. Aktaş Boğaziçi Evleri örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar'daki arazide park ile konut alanının yeri değiştirildi!

Üsküdar Belediyesi, Boğaziçi geri görünümünde kalan 7 bin 300 metrekarelik arazide kişiye özel plan değişikliği yaptı. 

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Boğaziçi yeni imar düzenlemesiyle yenilenecek!

Üzerinde çalışılan yeni imar düzenlemesi, Boğaziçi’nde yayılmış olan gecekondular ve eski yapıların yenilenmesini sağlayacak. Böylece Boğaziçi Bölgesi’nde bulunan Emirgan, İstinye, Beykoz, Üsküdar gibi bir çok gözde semt hak ettiği güzelliğe ve değere kavuşacak.

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dündar ve Özgül Ecirli ortaklığında kuruldu.

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Üsküdar Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi Haberi

Üsküdar Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Aktaş Boğaziçi Evleri projesi İstanbul Üsküdar'ın Kandilli bölesinde konumlandırılıyor. 80 adet daireden meydana gelen Aktaş Boğaziçi Üsküdar projesi Aktaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri satılık daire fiyatları 558 bin TL'den başlayarak 1 milyon 543 bin TL'ye kadar yükseliyor. 18 bin metrekare metrekare arsa alanına sahip olan Aktaş Boğaziçi Konutları toplamda 2 etaptan oluşuyor.


1. etap teslimlerinin hemen yapıldığı, 2.etap teslimlerinin ise 2014 yılında yapılması planlanan Üsküdar Aktaş Boğaziçi Konutlarının içerisinde kapalı otopark, sauna, fitness merkezi ve yüzme havuzu gibi donatılar mevcut durumda. Aktaş Boğaziçi Evleri örnek daire görselleri ve ulaşım bilgileri şöyle:


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri nerede?

Üsküdar Aktaş Boğaziçi Evleri satış...