29 / 03 / 2024

üsküdar ekmek zam

üsküdar ekmek zam

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla, Çekmeköy ve Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 486 bin 516 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Ömerli'de bulunan 3 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 563 bin 570 TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bu ay sonu açılmış olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ikinci etabı en geç bu ay sonu açılmış olacak" dedi...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

üsküdar ekmek zam Haberi

üsküdar ekmek zam

İstanbul’da 210 gram ekmeğin fiyatının 20 Haziran'da 5 liraya çıkmasının ardından tartışmalar da başladı. Fırıncılar artan maliyetleri gerekçe gösterirken İTO, kendilerine bağlı fırınlarda ekmeğin 3,5 liradan satılacağını açıklamıştı.

İstanbul’da, 4 liradan satılması bile henüz resmi onay almayan 210 gram ekmeğe geçtiğimiz hafta başında zam geldi. 210 gram ekmek 5 liradan satılmaya başlandı. Ekmeğe gelen zamlara vatandaşlar tepki gösterdi. Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir'de ekmeğe yapılan zamların genel bir tavır olmadığını zamların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Tüm bunların ardından İBB Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama ise 250 gram halk ekmeğin satışının 2 liradan devam edeceğini bildirdi.

İstanbul başta Anadolu'nun bazı illerinde fırıncıların artan elektrik, işçi, un fiyatları ve mazot fiyatlarını gerekçe göstererek ekmeğe yaptıkları zamların iptal edildiği...