27 / 04 / 2024

üsküdar metro çalışmasında hasar gören bina

üsküdar metro çalışmasında hasar gören bina

Üsküdar'da devam eden Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Bina sakinleri derin çatlakları görünce kendileri dışarı attı. Bazı binalar belediye ekipleri tarafından boşatıldı.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Samanyolu TV'nin Üsküdar'daki binası için karar verildi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kapatılan Samanyolu'na ait Üsküdar'daki bina için karar verildi. Binanın güçlendirme çalışması yapılarak öğrenci yurdu olarak kullanılmasına karar verildi. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı çalışmaları 2024'ten sonra başlayacak!

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı'nda son durum merak ediliyor. Peki Beykoz Üsküdar Metro Hattı'nda son durum ne? 

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Üsküdar'da cami alanının imar planı ticaret alanı olarak değiştirildi!

İBB Meclisi'nde, Üsküdar'da cami alanında kalan bir parselin imarı, ticaret alanı olarak değiştirildi...

Fahrettin Altun Üsküdar'daki o arsayı 12 kat yüksek fiyata kiralamış!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Üsküdar'daki dairesinin yanında yer alan mezbelelik arsanın Altun tarafından yıllık 3.100 TL'ye kiraladığı ortaya çıktı.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Kalyon Holding'in Üsküdar'da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesi alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

üsküdar metro çalışmasında hasar gören bina Haberi

üsküdar metro çalışmasında hasar gören bina

Üsküdar'da devam eden Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde binadan gelen sesler üzerine uyanan bina sakinleri derin çatlakları görünce kendileri dışarı attı. Bazı binalar belediye ekipleri tarafından boşatılarak mühürlendi.


Olay Sultantepe Mahallesi, Şeyh Camii Sokak'ta önceki gün sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Yataklarında uyuyan vatandaşlar binadan gelen sesler üzerine uyandı. Önce deprem olduğunu sanan vatandaşlar daha sonra metro çalışmaları nedeniyle binaların hasar gördüğünü fark etti. Duvarlar ve kirişlerdeki derin çatlakları gören vatandaşlar çocuklarını da alarak kendilerini sokağa attı. Hemen durum Üsküdar Belediyesi'ne bildirildi. Kısa sürede gelen ekipler sokak üzerindeki binaların ağır hasar gördüğünü derhal boşaltılması gerektiğini söyledi. Bu sırada büyük...