18 / 04 / 2024

üsküdar tv kulesi yapımı

üsküdar tv kulesi yapımı

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Samanyolu TV'nin Üsküdar'daki binası için karar verildi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kapatılan Samanyolu'na ait Üsküdar'daki bina için karar verildi. Binanın güçlendirme çalışması yapılarak öğrenci yurdu olarak kullanılmasına karar verildi. 

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'da yapılacak TV kulesi tepki çekiyor!

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Japon mimar adayları Üsküdar'da!

​Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Japonya'dan gelen mimarlık bölümü öğrencilerine, Kız Kulesi sembollü kolye hediye etti. Üsküdar'ın Shibuya Belediyesi ile kardeş olduğunu ve adının bir caddeye verildiğini öğrenen öğrenciler hem sevindi hem şaşırdı

Üsküdar'da 2014 yılında satışa çıkacak projeler!

Kız Kulesi'nin yer aldığı, dizilerin çekildiği, şarkılara konu olan Üsküdar'da 2014 senesinde 4 proje satışa çıkacak. Bu yıl Ege Yapı Group, Tahincioğlu Gayrimenkul, Cema İnşaat ve Ergün Polat İnşaat Üsküdar'da...

Üsküdar Üniversitesi'nde, Deprem Konferansı yapılacak!

Türk Japon Dostluk Derneği organizasyonunda ve Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde “Depremin Etkileri ve Depreme Karşı Alınacak Önlemler” konulu konferans düzenlenecektir...

Üsküdar'daki 35 odalı misafirhaneyi SGK satılığa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi aracılığıyla Üsküdar'da bulunan 35 oda 74 yatak kapasiteli misafirhanesi satıyor...

Eryapı Üsküdar Evleri'nde 110 bin liraya 3+1!

Eskişehir Üsküdar Vadi Evleri'nde fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

Üsküdar yükselmeye karşı emsalle korunacak!

Üsküdar’ın Belediye Başkanı Kara “En az 2 bin metrekarelik alanları birleştirip bize müracaat edenlere, en fazla 3 emsalle izin veriyoruz” dedi...

üsküdar tv kulesi yapımı Haberi

üsküdar tv kulesi yapımı

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor, inşaatı devam eden cami ve kulenin bahane edilerek bölgenin şantiye alanına dönüştürüldüğünü öne süren semt sakinleri, "İnşaatlar yüzünden yollarımız kapandı, çocuklarımız okulda gürültüden sağlıklı ders yapamıyor." diye sitem ediyor. 


Üsküdar'a son yıllarda artan inşaatlar, vasSS tandaşlann tepkisini çekiyor. Korulan, geniş park yerleri ve doğal dokusuyla ziyaretçilerin ilgi odağı olan Üsküdar Çamlıca ve civarındaki son yıllardaki yapılaşma sebebiyle yeşil alanların katledildiği idida ediliyor. 


Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda çıkan yangın ve Vahdettin Köşkü'nün Boğaziçi Kanunu'na aykın bir şekilde restore edilmesinin ardından, 365 metrelik kulenin inşaatının başlaması tartışmaları beraberinde getirdi. 

Yıllardır Çamlıca'da ikamet eden S .T.. Üsküdar Hanımseti Parkı'nin bir firmaya...