26 / 04 / 2024

üsküdar yamanevler metrosu

üsküdar yamanevler metrosu

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bu ay sonu açılmış olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ikinci etabı en geç bu ay sonu açılmış olacak" dedi...

Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamam!

Çalışmaları tamamlanan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu ile hizmette olan Üsküdar-Yamanevler bölümünün birleştirme testleri nedeniyle seferlere yarından itibaren 4 gün ara verilecek...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2.Etabı Haziran sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy'e yapılan yatırımları anlattı. Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran sonunda hizmete gireceğini açıkladı. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2. Etabı Haziran'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Üsküdar Avrupa Konutları Yamanevler teslimat!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi Artaş İnşaat güvencesiyle yükseliyor. Üsküdar Avrupa Konutları Yamanevler teslimat tarihi ne zaman?

Üsküdar-Ümraniye Metrosu uzatılacak!

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nı ileride Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar uzatmayı planladıklarını açıkladı.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı. Metro hattı 16 istasyondan oluşacak..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

üsküdar yamanevler metrosu Haberi

üsküdar yamanevler metrosu

Belediyeden alınan bilgilere göre, ağustos ayında hizmete alınacak metronun ikinci etabı Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme seferleri için daha önce hizmet vermeye başlayan Üsküdar-Yamanevler kısmının seferlerine ara verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre ikinci etabın hizmet vermeye başlaması amacıyla gerekli kontrol ve testlerin yapılabilmesi için Üsküdar-Yamanevler arasındaki seferler, bu ay 9 gün yapılmayacak.

"Daha ileriye gitmek için kısa bir ara" sloganıyla gerçekleştirilecek faaliyetler kapsamında, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın Üsküdar'dan Yamanevler'e kadar olan ilk bölümde bugünden itibaren 13-14-16-17-18-28-29 ve 30 Temmuz'da hizmet verilmeyecek.

Test sürüşlerinin ardından ağustosta hizmete başlayacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı, Yamanevler'den Sancaktepe'ye kadar uzatılmış olacak. Şimdiye kadar 9 istasyonda hizmet veren hatta 7 istasyon daha eklenmiş olacak. Böylece Sancaktepe'den Üsküdar'a ulaşım 27 dakikada sağlanacak.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ilk etabı, 15 Aralık 2017'de Cumhurbaşkanı Recep...