20 / 04 / 2024

uü modern konservatuvar binası

uü modern konservatuvar binası

1998 yılından bu yana 152 Evler Mahallesi’nde eski eğitim enstitüsü olan binada hizmet veren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Görükle yerleşkesi içindeki yeni binası, düzenlenen törenle eğitime açıldı...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Uçar tarafından kuruldu.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

uü modern konservatuvar binası Haberi

uü modern konservatuvar binası


Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Devlet Konservatuvarı, müzik eğitimi için özel tasarlanan yeni binasına kavuştu.


1998 yılından bu yana 152 Evler Mahallesi’nde eski eğitim enstitüsü olan binada hizmet veren UÜ Devlet Konservatuvarı’nın Görükle yerleşkesi içindeki yeni binası, düzenlenen törenle eğitime açıldı. Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın açılışına Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, rektör yardımcıları, rektör danışmanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


UÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. İsmail Göğüş, Bursa’nın 1998’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 75. Yılında Rektör Prof. Dr. Ayhan Kızıl döneminde konservatuvarına kavuştuğunu belirterek, bunun Bursa’nın gelişimi ve prestiji açısından son derece itici güç olduğunu söyledi. 


Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek’in kendilerini yeni binalarına kavuşturduğunu belirten Göğüş, ayrıca kendilerine yaklaşık 1 milyon liralık malzeme alımı yapıldığını söyledi. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek...