25 / 04 / 2024

uzan plaza satışı

uzan plaza satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Beyaz Basın Sanayi ve Ticaret A.Ş, Rumeli Holding A.Ş, Medya Park Yayıncılık A.Ş. ile Star Televizyon Hizmetleri A.Ş. şirketlerinin borçlarından dolayı devraldığı Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa ç

Uzan Plaza satış masasında

TMSF Uzan Plaza'yı ve işleten şirketleri 55 milyon YTL tahmini bedel üzerinden satışa çıkardı. İhale ne zaman? Detaylar için tıklayın!

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Yeşil Plaza 212 milyon TL'ye Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Zeytinburnu'nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza'nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi. 

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Plazalar vadisi boşalıyor!

İstanbul'un plazalar vadisi Levent, Maslak, Zincirlikuyu ve Gayrettepe'de çok sayıda iş yeri ve plaza satılığa çıkarıldı. Yetkililer bu satışların birincil nedeni olarak şirketlerin operasyonlarını küçültmesi, daha uygun bölgeye taşınması ve yabancı firmaların Türkiye'den çıkması olduğunu belirtiyor

Bursa Zafer Plaza 51.4 milyon liraya bugün satılıyor!

Bursa Zafer Plaza  Alışveriş Merkezi’nin yüzde 19’luk hissesi bugün Bursa Büyükşehir Belediye Encümeni'nde satılacak. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek ihalenin bedeli 51,4 milyon lira olarak belirlendi.

Bursa Zafer Plaza AVM'nin hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Zafer Plaza AVM'nin belediye hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor...

Antalya 2000 Plaza, Kar Otomotiv'e satıldı!

Antalya Muratpaşa'da yer alan Antalya 2000 Plaza 10.6 milyon TL bedelle Kar Otomotiv'e satıldı.

Antalya 2000 Plaza'nın satışı için görüşülüyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci hakkında açıklamada bulundu.

Antalya 2000 Plaza satıldı mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmalar devam ediyor. 

Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci hakkında açıklama yaptı. 

Antalya 2000 Plaza satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

uzan plaza satışı Haberi

uzan plaza satışı

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, 55 milyon YTL muhammen bedele sahip ticari ve iktisadi bütünlüğün ihalesi, 26 Eylül 2007'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük, gayrimenkuller ve menkuller ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden...