19 / 04 / 2024

Uzel Makine satıldı mı

Uzel Makine satıldı mı

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Uzel Makine'nin satışı Yargıtay'dan döndü!

Yargıtay, İstanbul Bayrampaşa’da 97 bin metrekare alan üzerinde bulunan Uzel’in satışına ilişkin kararı bozdu. 832 milyon lira değer biçilen arazi ve fabrika binaları 225 milyon liraya bir varlık yönetim şirketine satılmıştı. Uzel’in toplam borcu ise 650 milyon TL seviyesinde olarak belirlenmişti.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Uzel Makine’nin satılmasına ilişkin tartışmalar bitmiyor!

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Vera Varlık, Uzel Makine'nin İstanbul'daki arazisini aldı!

Uzel Makine'nin İstanbul- Rami'deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezi, makine ve ekipmanlarıyla birlikte 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Uzeller'in Harbiye'deki dairesi mahkeme kararı ile satıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisinden biri arasında yer alan Uzel Makine’nin sahiplerine ait İstanbul Harbiye’deki daire bugün mahkeme kararı ile satıldı. 6,6 milyon TL değer biçilen dairenin satış ihalesini, Türkan Uzel’in kızı Şafak Kibar kazandı.

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Uzel Makine’nin traktör fabrikası icradan 382 milyon TL'ye satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Uzel Makine’nin Rami'deki traktör fabrikası icradan satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.Fabrika ve içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Uzel Makine satıldı mı Haberi

Uzel Makine satıldı mı

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan 2. ihalede de alıcı çıkmadı. Sözcü gazetesinden Ümit Türk'ün haberine göre, dev araziyi satın almak için hiçbir müşteri bulunamayınca satışın düştüğü duyuruldu.

Eyüp Rami'deki arazide, 6 yıl önce iflas eden Uzel ailesine ait Uzel Makine Traktör'ün binası bulunuyor. Uzel ailesinde yaşanan miras kavgası, fabrikanın da iflasına giden yolu açtı. Uzel Makine Traktör'ün binası ve arazisi 446 milyon 139 bin 553 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. İstanbul 1. İflas Müdürlüğü'nde geçtiğimiz ay gerçekleşen ilk ihaleye hiçbir müşteri çıkmadı. Hiçbir alıcının ihaleye katılmaması üzerine 1. İflas Müdürlüğü, ikinci ihalenin yine aynı şartlarla bugün saat 14.00'te yapılmasına karar verdi.

İKİNCİ İHALEDE DE ALICI ÇIKMADI


Ancak dev arazi...