24 / 04 / 2024

Vadi Koru arsa

Vadi Koru arsa

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Koru Narlıdere İzmir'de yükseliyor!

Koru Narlıdere projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve loft daireler bulunuyor. Projenin arsa alanı 4 bin 248 metrekare olarak belirlendi.

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Vadi Koru arsa Haberi

Vadi Koru arsa

Invest İnşaat tarafından yükselen projede toplamda 246 adet konut ve 92 adet ofis dizayn ediliyor. Beş bloktan oluşan Vadi Koru projesinde üç konut bloğu, iki ofis bloğu bulunuyor.


Konum olarak İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada yer alan projede 1+0 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor.


Vadi Koru projesinde teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Projenin sosyal alanları içerisinde; fitness, sauna, otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu planlanıyor.





Vadi Koru iletişim bilgisi!

Tel:  0212 465 51 00 

Web: www.investinsaat.com

Ezgi...