24 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar ödül aldı

Vadistanbul Bulvar ödül aldı

Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan Bulvar etabı European Properties Awards tarafından ödüllendirildi.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Bulvar 216'ya halkın favorisi ödülü!

Bu sene 13. kez düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri “Alışveriş ve Yaşam Merkezleri” kategorisindeki halkın favorisi ödülünü, Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu olan Bulvar 216 kazandı.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda ödül!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkacak!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül'de Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkıyor

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Ödül Yapı fırsat kampanyası!

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Vadistanbul Bulvar Socar basın toplantısı 6 Ocak'ta!

Türk İnşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Bulvar’dan dev bir yatırımla blok alımı yapan Socar Grup, merkezini “Bulvar”a taşıyor. Socar 6 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenliyor..

Vadistanbul Bulvar ödül aldı Haberi

Vadistanbul Bulvar ödül aldı

İstanbul'un büyük projelerinden Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan Bulvar etabı European Properties Awards tarafından ödüllendirildi. Proje, 'Best Retail Architecture in Turkey', '5 Star Retail Architecture in Europe' ve 'Highly Commended Office Architecture' kategorilerinde ödül aldı. 


Zaman



Vadi istanbul Bulvar projesinin tanıtım filmi!