05 / 05 / 2024

Vadistanbul Hermes Creative Awards 2018

Vadistanbul Hermes Creative Awards 2018

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Palladium Ataşehir AVM 4 ödül birden kazandı!

Palladium Ataşehir AVM, Hermes Creative Awards 2015’te, katılım gösterdiği iki projeyle toplam 4 ödül aldı. Alışveriş ve eğlenceyi tek bir potada eriten Palladium Ataşehir AVM, renkli ve eğlenceli etkinliklerini yıl boyunca sürdürüyor.

Akbatı AVM'ye Hermes Creative Awards'tan ödül!

Akbatı AVYM, Hermes Creative Awards’un özel etkinlikler (Special Awards) kategorisinde Anneler Günü projesiyle Platin, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (CSR) kategorisinde ise “Bayrak Sizsiniz” projesiyle Gold ödüle layık görüldü.

Vadistanbul Bulvar etabındaki ofislere talep büyüyor!

Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Vadistanbul Ayazağa'da Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edildi.

Vadistanbul Teras'ta başlangıç fiyatı 608 bin 490 TL!

İstanbul'un gelişen noktası Ayazağa'da geliştirilen Vadistanbul projesinin tamamlanan kısmı 'Teras' etabı satışa çıktı. Büyüklükleri 80 ile 305 metrekare arasında değişen ve tapuların da verildiği dairelerin fiyatı 608 bin 490 liradan başlıyor..

Vadistanbul projesi Bebek ve Nişantaşı konseptini bir araya getirdi!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul ’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul Teras etabında yaşam başladı! Hemen teslim daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul Hermes Creative Awards 2018 Haberi

Vadistanbul Hermes Creative Awards 2018

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödülün sahibi oldu.

Amerika Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 1995 yılından bu yana Amerika’da düzenlenen Hermes Creative Awards sonuçları belli oldu. Vadistanbul AVM 9 farklı kategoride; 2’si Platinum, 4’ü Gold ve 3’ü Honorable Mention Özel Ödülü olmak üzere 9 ödül birden kazandı. 

Vadistanbul AVM; Basılı Dergi kategorisinde, 3 ayda bir yayımladığı ‘VadiMag Dergisi’ ile Platinum ödülünü aldı.

Entegre Pazarlama Kategorisi’nde; ‘Vadistanbul En Doğal Hakkınız Lansman Kampanyası’nda gösterdiği 360 derece iletişim başarısı ile Platinum ve aynı kampanya ile TV Reklamı ve Reklam Kampanyası kategorilerinde 2 Gold ödülünü aldı. 

Vadistanbul; PR İletişim Kampanyası ve Event Marketing Kategorileri’nde de ‘Winter Dream Etkinliği ’ ile 2 Gold ödüle daha layık...