28 / 03 / 2024

Vadistanbul ne ödülü aldı

Vadistanbul ne ödülü aldı

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul ne ödülü aldı Haberi

Vadistanbul ne ödülü aldı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı.


Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü.


AVRUPA KITASINI TEMSİL EDECEK


Mimarisinde İki Design Mimarlık’ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek “International Properties Awards” zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek.


DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR”


Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul’da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan...