26 / 04 / 2024

Vakıf İnşaat Restorasyon ihale

Vakıf İnşaat Restorasyon ihale

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Borsa tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Şanlıer tarafından kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Hisarlı ve Sarp Akgönül ortaklığında kuruldu.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Vakıf Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vakıf Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Uzun tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Vakıf İnşaat Restorasyon ihale Haberi

Vakıf İnşaat Restorasyon ihale

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

TBMM KİT Komisyonu'na sunulan Sayıştay raporuna göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile TOKİ'nin ortaklaşa sahibi olduğu Vakıf İnşaat Restorasyon  A.Ş.'nin, 2019'u 2.2 milyon TL zararla kapattığı iddia edildi. Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; raporda, “Büyük iş potansiyeli olmasına rağmen şirket, 2017-2019 yılları arasında hiçbir ihaleye davet edilmediği için katılamamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Şirket, taşınır ve taşınmaz kültür varlıklarının rölöve, restorasyon projeleri, sokak ve çevre düzenlemesi, kazı, kültür varlıklarının onarımı ile ilgili mal veya hizmet alımları yapabiliyor. Buna rağmen kamu şirketinin, Vakfılar Genel Müdürlüğü'nün hiçbir ihalesine çağrılmadığı ileri sürüldü. Raporda bu konuda şunlar söylendi:

“İhalelere, şirketin davet edilmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü...