25 / 04 / 2024

vakıfbank merkezi istanbula taşınacak mı

vakıfbank merkezi istanbula taşınacak mı

Vakıfbank İstanbul'a taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Hazırlanan yasa tasarısı imzaya açılmak üzere Bakan Hayati Yazıcı'ya iletildi. Ziraat Bankası ve Halkbank'ın gecikmesi halinde Vakıfbank, beklemeden taşınmak istiyor

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

VakıfBank, 72.9 milyon TL'ye İUFM'den bina aldı!

VakıfBank, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Vakıf GYO'ya ait projenin bankanın genel müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan bölümü 72.9 milyon TL'ye satın aldı.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Vakıfbank da konut kredisi faizini yüzde 0.99'a indirdi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimi kampanyasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0.99'a düşürdü.

VakıfBank konut kredisi faizleri Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı...

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

vakıfbank merkezi istanbula taşınacak mı Haberi

vakıfbank merkezi istanbula taşınacak mı

Vakıfbank, İstanbul'a taşınma konusunda hızlı çıktı. Vakıfbank yönetimi, bankanın merkezinin İstanbul'a taşınması konusunda gerekli tüm hazırlıklarını tamamlayarak, taşınma planını bağlı bulunduğu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya sundu. Banka, merkezinin İstanbul'a taşınması içinde bir yasa tasarı taslağı hazırlandı. Vakıfbank'tan sorumlu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı da, Vakıfbank'ın merkezinin taşınmasına ilişkin yasa tasarısını Bakanlar Kurulu'nda imzaya açmadan önce, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren'e başvuruda bulundu.

GEÇİCİ BİNA SEÇENEĞİ DE VAR

HAYATİ Yazıcı, Vakıfbank'ın taşınma konusunda tüm hazırlıklarını tamamladığını belirterek, bankanın Ataşehir'de yapılması planlanan, Finanskent inşa edilinceye kadar, başka binaları kullanabileceğini bildirdi. Ekren ise, Türkiye Ziraat ve Halk Bankası'nın taşınmasıyla ilgili görüşmelerin halen devam ettiğini belirterek, Vakıfbank'ın taşınması için diğer bankaların...