23 / 04 / 2024

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri

Yeşil Beyazlıların uzun zamandır almak için uğraştığı 36 dönümlük arazi, eski yönetici Ali Turan'ın verdiği katkılarla kulübe kazandırıldı. Anıt ağaçların yer aldığı yeni bölge kros alanı olacak.

Vakıf üniversitelerinin ücretlerine yüzde 150'ye varan zam! 400 bin lira isteyen okullar var! 

Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre üniversitelerin ücret oranını belirlemede önlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Bu yıl yapılan zamlar ise yüzde 150'ye kadar ulaşırken, öğrencilerin tepkisine de neden oluyor. 

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mustafa Saydam kimdir?

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam kimdir? İşte ayrıntılar...

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2020 raporunda üniversitelerin kira giderleri dikkat çekti!

Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan "Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2020" raporunda üniversitelerin kira giderleri dikkat çekti...

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Faizsiz konut edinme sektörüne güç birliği çağrısı!

Faizsiz konut ve araç edindirme sektörünün yıllık 25 milyar TL’lik hacme ulaştığını belirten Vakıfevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo,“Sektördeki köklü kurumlar olarak bir araya gelerek daha sağlıklı bir zeminde büyümek için ortak hareket etmeliyiz” dedi..

Faizsiz ev alma sistemi yüzde 120 büyüdü!

Vakıfevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, ''Faizsiz konut ve araç edinme sektöründe katılımcılar son bir sene de 40 bine yakın konut ve otomobil aldı'' diye konuştu.

VakıfBank konut kredisi yapılandırma şartları 2019!

VakıfBank yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya devam ediyor. Peki VakıfBank’ın konut kredisi yapılandırma şartları neler?

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

VakıfBank yüzde 0.98 faizle 2 binden fazla konut satıyor!

VakıfBank uyguladığı kampanya ile yurt genelinde konut fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulayarak yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı ile 2.000’den fazla konut satıyor.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri Haberi

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri

Ülkede yaşanan kur dalgalarının etkilediği Spor Toto Süper Lig'de tüm takımlar altyapıya yönelirken, bu konuda oldukça iyi durumda olan Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni geliştirmeyi sürdürüyor. Bursa Hakimiyet gazetesinde yer alan habere göre, kurtuluşun kendi öz evlatlarını yetiştirmekten geçtiğini bilen Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Gençlik Gelişim Proje Sorumlusu Ümit Şengül ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri Ünite Sorumlusu Ramazan Köksalan'ın yoğun çalışmalar yaptığı futbolcu fabrikasının çehresi değişiyor...

<resim2>

Yeşil Beyazlılarda altyapıyla ilgili en önemli gelişme önceki gün yaşandı ve tesislerin hemen yanında yer alan 36 dönümlük arazide mutlu sona ulaşıldı. Timsah'ın eski yöneticilerinden Ali Turan'ın öncülük ettiği hamleyle 36 dönümlük arazi tam 30 yıllığına Bursaspor için kiralandı. Yeşil Beyazlıların yetkilileri de dün ilk olarak arazinin etrafını çevirerek bölgenin Bursaspor'a...