28 / 03 / 2024

vali konağı caddesinde arsa

vali konağı caddesinde arsa

1935 yılında eski Rus Hastanesi'nin arsası Adapazarı Türk Ticaret Bankası tarafından açık artırma ile satılacakmış. Arsa bugün Nişantaşı semti Vali Konağı Caddesi'nde yer almaktaymış. Arttırmaya girebilmek için de 6 bin lira teminat vermek gerekmiş.

İzmir Vali Konağı'nın son hali yürek burkuyor!

İzmir'in en değerli binalarından biri olan İzmir Vali Konağı görenlerin yüreğini burkuyor. Bina metruk yapıya dönüştü. 

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Muş Merkez'de 16.4 milyon TL'ye satılık vali konağı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı vali konağı ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

İzmir Valiliği konak takası için imar değişikliği istedi!

İzmir Valiliği, Ege Ordusu komutanlarının lojmanı iken Katip Çelebi Üniversitesine (İKÇÜ) devredilen 'Paşa Konağı' ile Vali Konağı'nın takası için imar değişikliği istedi.

İzmir Valiliği'nden konak takası için yeni imar talebi!

İzmir Valiliği, Konak Belediyesi'ne bir yazı göndererek, Katip Çelebi Üniversitesi rektörlük binası ile Vali Konağı'nın takası için yeni bir imar planı yapılmasını istedi. Konu, Konak Belediyesi İmar Komisyonu'nda görüşülecek.

Ordu Sahil yolu sil baştan!

Altınordu ilçesinde Vali Konağı ile Soya kavşağı arasında bulunan 4.3 km’lik yolun altyapısını sil baştan elden geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgede sıcak asfalt uygulamasına da devam ediyor.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı 65 milyona kiralandı!

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Edirne'deki eski vali konağı kadın merkezi oluyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre önce mülkiyeti Edirne Belediyesi’ne geçen Eski Vali Konağı’nın kadın merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi.

vali konağı caddesinde arsa Haberi

vali konağı caddesinde arsa

İstanbul'un en mutena yerinde toptan satılık Müfrez Arsalar

 

Adapazarı Türk Ticaret Bankası İstanbul Şubesinden:

1- Bankamıza ait olup yukarıdaki krokide çevresi, eski parsel numara ve mikapların bulunduğu arsadan müfrez 11 parçadan ceman 4081 metre murabbaı arsa toptan kapalı zarfla peşin arttırmaya konulmuştur.

2- İhale 9 Ağustıs 1935 tarhine raslıyan cuma günü saat on dörtte bankanın İstanbul Dördüncü Vakıf Hanı altındaki şubesinde satış komisyonu önünde yapılacak, verilecek bedel haddi layıkta görüldüğü takdirde en çok bedel verene ihale edilecektir.

3- Arttırmaya girecekler 6.000 liralık teminat vereceklerdir. Bu teminat ya nakit veya o günkü borsa kıymeti üzerinden kabulü caiz esham ve tahvilat veyahut memleket dahilinde...