29 / 03 / 2024

van terörden zarar gören binalar

van terörden zarar gören binalar

6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında terör örgütü yandaşlarınca Van'da zarar verilen aralarında Kur'an kurslarının da bulunduğu binalar, devlet ve vatandaşların katkısıyla eskisinden daha iyi duruma getirildi.

Türkiye için sevindiren gelişme! Hakkari petrol kaynağı olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, terörden temizlenen bölgelerdeki petrol çalışmalarıyla ilgili müjdeyi paylaştı. Bakan Bayraktar, aramalarda yeni rotanın Hakkari olduğunu ifade etti.

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

Türkiye için sevindiren gelişme! Dev rezervden çıkan petrol ilk kez görüntülendi

Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılmakta. Yıl sonunda 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması planlanıyor. 150 milyon varil petrol rezervi olan bölgeden çıkarılan petrol ilk kez görüntülenmiş

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını bulmaya devam ediyor. Terörden temizlenen Şırnak adeta petrol sahası. İşte tüm detaylar...

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Suriye sınırına ticaret merkezi inşa edilecek!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen bölgelerde ticaretin geliştirilmesi amacıyla Suriye Ticaret Merkezi inşa edilecek. 

Konut sigortası hangi hasarları karşılar?

Konut sigortasıyla evinizi ve ailenizi koruma altına alabilirsiniz. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı hedefliyor. Peki konut sigortası hangi hasarları karşılar?

Türk Kızılaydan Cerablus’a yetim kompleksi!

Çalışmalarına devam eden Türk Kızılay, Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan Cerablus ilçesinde cami, okul, sosyal tesis ve konutlardan oluşan yetim kompleksi inşa etti.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortasıyla eviniz ve aileniz koruma altına alınıyor. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı amaçlıyor. Peki konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

van terörden zarar gören binalar Haberi

van terörden zarar gören binalar

6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında terör örgütü yandaşlarınca Van'da zarar verilen aralarında Kur'an kurslarının da bulunduğu binalar, devlet ve vatandaşların katkısıyla eskisinden daha iyi duruma getirildi.


Van'da, 6-7 Ekim'de Kobani (Ayn el Arap) bahanesiyle bölgedeki birçok kentte ölümlerin yaşanmasına, çok sayıda özel ve kamu binası, iş yeri, banka, Kur'an kursu, okul ile aracın zarar görmesine neden olan izinsiz gösterilerin yarattığı tahribatın izleri, devlet imkanları ve vatandaşın da katkısıyla silindi.


HDP Merkez Yürütme Kurulu'nun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle 35 ilde terör örgütü yandaşlarınca gerçekleştirilen olaylarda, 2 polis şehit olmuş, onlarca kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda iş yeri, araç, kamu binası, okul, Kur'an kursu, dershane ve yurt binasına zarar verilmişti. İzinsiz gösteriler sırasında en fazla tahribatın...