26 / 04 / 2024

Vartaş İnşaat elazığ konut projesi

Vartaş İnşaat elazığ konut projesi

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı...

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ Elazığ 277 konut ihalesi bugün!

Elazığ İli Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 277 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Serkan Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

TOKİ Elazığ 363 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi 363 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Elazığ'da 11.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Elazığ Sürsürü Mahallesinde arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat karşılığı verilecek olan arsaların toplam bedeli 11 milyon 579 bin 257 TL olarak belirlendi.

Kolin İnşaat, Elazığspor'a sponsor oldu!

Elazığspor'da Başkan Sedat Karataş inşaat sektörünün öncü firmalarından Kolin inşaat ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

İdris Alan: İnşaat sektörü Elazığ ekonomisinin dinamosudur!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, "Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir." dedi.

Osman Avcıl: İnşaat sektörünün tansiyonu çıktı!

Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, ülke ve şehir ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörünün birkaç yıldır yüksek tansiyonlu bir dönem yaşadığını söyledi.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

Vartaş İnşaat elazığ konut projesi Haberi

Vartaş İnşaat elazığ konut projesi


Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ'da Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı. Fikirtepe'de Renovia projesinde ortak oldukları Alman Stern Immobilien AG ile birlikte 120 dönümlük arsaya 800 konut ve bir de okul yapacaklarını söyleyen Barata, "Orada konferans salonu, sur duvarları, düğün salonları var. Açık çarşılar da yapacağız. Bu trendi Elazığ'a getireceğiz. Var olan inşaatın üzerinde yenilikler yapacağız. 

İlk etapta 150 milyon lira yatırım öngörüyoruz" dedi. Bölgede nitelikli konut açığı gördüklerini belirten Barata, "Biz orada üretim de yapmak istiyoruz. Ne olacağına bakıyoruz" diye konuştu. 

Vartaş İnşaat, Fikirtepe'de 'yalnız ev'olarak anılan evinyıkımıyla birlikte hızlandırdığı çalışmalara da Alman ortağı Stern Immobilien ile devam ediyor. Yüzde 50-50 ortak olan Vartaş ve Stern, Fikirtepe'de 350 milyon liralık yatırım öngörüyor. Projede 2...