19 / 04 / 2024

Vefa Salman kim

Vefa Salman kim

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

TOKİ Yalova'da ev yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ'nin Yalova'da ev yapmayacağını dile getirdi. Son zamanlarda böyle bir söylentinin halk arasında yayıldığını ifade eden Salman, net konuşarak TOKİ'nin Yalova'da bir arsası bulunmadığını ifade etti.

Yalova'da TOKİ Konutları yapılmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman son aylarda halk arasında yayılan TOKİ'nin Yalova'da toplu konut yapacağı söylentisinin gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Salman, "TOKİ Yalova'da toplu konut yapmayacak" dedi.

Yalova'da kent genelinde isale hattı yenilenecek!

Yalova Belediyesi tarafından kent genelinde birçok noktada içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor. Yapılan açıklamada, Rüstempaşa Mahallesi, İsmet Acar Caddesi, Dere ve Sema sokaklarında çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Vefa Salman: Yolava'da turizm için 40 projeye düğmeyi bastık!

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Vefa Salman kimdir?

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman kimdir? Vefa Salman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman'ın biyografisi...

Deprem uzmanından dikkat çeken öneri!

Yalova’da Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yönetiminde, birçok deprem uzmanının konuşmacı olarak katıldığı 'Doğal Afetler ve Alınacak Önlemler' ile ilgili panel düzenlendi. Deprem uzmanlarının ortak görüşü, büyük depremin şiddetinin en az 7.0 olacağı…

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Yalova Bağlarbaşı'nın çehresi dönüşümle değişecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Yalova’da her mahalleye çeşme yapılacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, '' Daha önce İyisu diye bilinen Bağlarbaşı Mahallemizin nostaljisi olan çeşmeyi yeniden yaptık. Şimdi tüm mahallelerimizde uygun ve merkezi yerlerde çeşmeler yapacağız.'' dedi.

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Yalova'da turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı sağlanacak!

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

Yalova Işık Kilisesi imar planlarına işlendi!

Yalova Belediye Meclisi Ocak ayı son birleşimi, Vefa Salman başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yalova Belediye Meclisi’nde kentteki Işık Kilisesi’nin bulunduğu alan imar planlarına ibadethane olarak işlendi.

Yalova Belediye Meclisi'nde Devlet Hastanesi polemiği!

Ak Partili Kasım Avar'ın bakanın 400 değil 500 yataklı hastane müjdesi verdiğini söylemesi üzerine söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise hastanenin 500 yataklı olmayacağını savundu.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Vefa Salman kim Haberi

Vefa Salman kim

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın talimatları doğrultusunda Anıtlar Kurulu'ndan alınan izinle köşkte bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştı. 

Habertürk'te yer alan habere göre, Yürüyen Köşk'teki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kentimizin simgelerinden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önemli kararlara imza attığı Yürüyen Köşk'ün tadilatı sona erdi. Özenle yapılan bakım ve onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlayan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Tarihi dokusuna zarar vermeden yapılan çalışmalar sonrasında köşk vatandaşlarımızın hizmetine tekrardan...