26 / 04 / 2024

Vektör Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme

Vektör Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme

Vektör Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme'de çalışan Alp Şahin bu sabah itibariyle görevinden istifa etti.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Pin Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pin Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Fatih Güner tarafından kuruldu. 

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın tarafından kuruldu.

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Savaş Arıman tarafından kuruldu. 

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'na tam destek!

Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesine destek verdi. Yıldırım, “57 ülkenin gayrimenkul üretici ve tüketicilerinin bir araya geleceği bu platform, sektörün hareketlenmesi adına önemli bir adım olacak” dedi.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Vektör Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Haberi

Vektör Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme

Daha önce Luici Emlak'ın yönetici ortağı olan Şahin, Aralık ayından bu yana Vektör'de gayrimenkul geliştirme uzmanı olarak çalışıyordu.

...