23 / 04 / 2024

Veli Sertbaş

Veli Sertbaş

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Sosyal medyaya yaş sınırlaması! 15 yaş altındakilere veli izni getirildi!

Çocukların korunması amacıyla 15 yaş altı kullanıcıların sosyal medya platformlarına kaydolmasını ve kullanmasını veli iznine tabi tutan tasarı kabul edildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Veli Ağbaba: Esnafa kira desteği yetersiz!

CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, 1000 esnafın katılım sağladığı anketin sonuçlarını açıkladı. Ağbaba anket sonuçlarına göre esnafın kira desteğinin yetersiz bulduğunu dile getirdi. 

Veli Ağbaba: Malatya'da 517 deprem konutu teslim edildi!

CHP Gеnеl Başkan Yardımcısı  Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulunda  Malatya'da inşa edilen deprem konutları hakkında açıklama yaptı. 

Veli Ağbaba: 2020'de 99 bin 588 esnaf kepenk kapattı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı açıklamada 2020 yılında 99 bin 588 esnafın kepenk kapattığını söyledi.

Veli Ağbaba'dan konut işçileri için meslek tanımı önerisi! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konut işçilerinin mutlaka meslek tanımının olması gerektiğini dile getirdi.

Veli Ağbaba: Esnafın birikmiş kira borcu devlet tarafından karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, parti genel merkezi önünde yaptığı konuşmada esnafın kira borcunun devlet tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Veli Sertbaş Haberi

Veli Sertbaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, 17 Ocak'ta Demre ilçesinde meydana gelen hortum sonrası, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla tüm ekipleri bölgeye seferber ettiklerini hatırlatarak, "Öncelikle gıda yardımı yaptık. Zarar gören 17 ev tespit ettik. Bu evlerimizi onaracağız ve eşya yardımında bulunacağız. Aynı zamanda her ev için bin lira nakit yardımı gerçekleştirdik. Bu ücreti banka hesaplarından çekebilirler" diye konuştu. 


CAMİ VE OKULLAR 

Çatıları zarar gören cami ve okulların onarımını da üstlendiklerini belirten Sertbaş, "3 okulumuz ve bir camimiz zarar gördü. Okullarımız eğitim veremeyecek, camimiz de ibadet edilemeyecek durumda. Onarım çalışmalarımız sürüyor. Eğitim - öğretim yılının ikinci yarısı başlamadan tadilatı bitirip, eskisinden daha sağlam hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 



Sabah Akdeniz



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre'de...