23 / 04 / 2024

Veliefendi Hipodromu çevre düzenlemeleri

Veliefendi Hipodromu çevre düzenlemeleri

TJK istanbul Veliefendi Hipodromu'na arka cephe garaj, atölye, yemekhane ve çevre düzenlemeleri işi için ihale yapılacak...

Veliefendi Hipodromu'nun taşınması gündemde!

1950 yılında tarım bakanlığı tarfından jokey kulübüne kiralanan 5 bin dönümlük Veliefendi Hipodromu'nun taşınıp taşınmayacağı gündemde yerini koruyor.

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de!

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanacak!

Bakırköy ile Zeytinburnu arasında Veliefendi Hipodromu'na komşu alanda hayata geçirilen Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanıyor. Marmara Forum'un karşısında yer alan üçüncü etabın Mayıs ayına kadar açılması planlanıyor.

Bakırköy City Residence ödeme seçenekleri!

Bakırköy City Residence ödeme seçenekleri kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçiriliyor.

Bakırköy City ödeme planı!

Bakırköy City ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor.

Kartaltepe Bakırköy City Evleri satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Evleri satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında olan projede 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City görseller!

Veliefendi Hipodromu'nun karşısında inşa edilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Beyaz İnşaat Bakırköy City görseller...

Merter Şehir Parkı çevresindeki arazilere imar izni yok!

Birçok inşaat firmasının iştahını kabartan ve Veliefendi Hipodromu'nu da içine alan araziyi şehir parkı yapma sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çevre arazilere de imar izni vermiyor.

Bakırköy'de Yalı Ataköy'den sonra Pruva 34 de mühürlendi!

Bakırköy Belediyesi, sahil kısmına inşa edilen projelerden Yalı Ataköy'den sonra Veliefendi Hipodromu ile deniz arasında kalan Pruva 34 projesini de mühürledi. İşte o mühürleme operasyonunun perde arkası...

Pruva 34 projesinin inşaat durduruldu!

Toplam inşaat alanı 296 bin metrekare olarak belirlenen, İstanbul Bakırköy sahilde Veliefendi Hipodromu'nun hemen önünde eski Sümerbank arazisine yapılması düşünülen Pruva 34 proje inşaatı Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi.

Veliefendi'deki büyük değişim!

Kentsel sit alanı olarak ilan edilen Veliefendi Hipodromu'nun çevresinde yapılacak olan büyük projelerle değişim başlıyor. Çevrede yer alan fabrikalar, birer birer lüks projelere dönüşüyor...

Zeytinburnu Veliefendi katlı otoparkı imar planı askıda!

Zeytinburnu Velifendi Hipodromu'nun ve The İstanbul Veliefendi projesinin kuzeyinde yer alan bölgeye, katlı otopark yapılacak. Zeytinburnu Veliefendi katlı otoparkı 1/1000 ölçekli imar planı ilanen askıya çıkarıldı... İşte o plan...

Veliefendi Hipodromu çevre düzenlemeleri Haberi

Veliefendi Hipodromu çevre düzenlemeleri

İstanbul Veiiefendi Hipodromu’nda bulunan Genel Müdürlük Binası Arka Cephesindeki Garaj, Atölye ve Yemekhane Mahal ve Çevre Düzenlemeleri işleri ihale edilecektir.


Kapalı zarf usulü ile gerçekleşecek ihaleye girmek isteyen firmaların en geç 2 Ekim 2012 saat 10.00'a kadar TJK istanbul Veliefendi Hipodromu'na 100 TL ile başvuru yapmaları gerekiyor.


Detaylı bilgi için