28 / 03 / 2024

Venezia Mega Rezidans teslim

Venezia Mega Rezidans teslim

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Yasakların kalkması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü Yasakların kalkmasının AVM'leri nasıl etkileyeceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Isıgöllü'nün o açıklamaları...

Cumartesi yasağının kalkması AVM cirolarına yüzde 30 katkı sağladı!

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü yaptığı açıklamada cumartesi yasağının kalmasının cirolarda yüzde 30’lar seviyesinde artış sağladığını söyledi.

AVM sektörü ne zaman toparlanacak?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, 2021'den umutlu olduğunu dile getirerek, yılın ilk çeyreğinden itibaren toparlanma beklediklerini belirtti. 

AVM'lerin 2021'in ilk çeyreğinden sonra normalleşmesi bekleniyor!

Venezia Mega Outlet AVM Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, alışveriş merkezlerinde alışverişin, 2021 yılının ilk çeyreğinden sonra çok hızlı bir şekilde normalleşmeye başlayacağını söyledi.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

Venezia Mega Offices'lerde kaçırılmayacak fırsat!

Gaziosmanpaşa’da bulunan Venezia Mega Offices, yıl sonuna özel fırsatlarla yeni alıcılarını ve kiracılarını bekliyor. İstanbul’un en fazla ziyaretçi alan alışveriş merkezi ile iç içe olan ofisler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanıyor.

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi!

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Venezia ÇarşıPazar projesi Venezia Mega Outlet içinde bulunuyor. 

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 

Venezia Mega Rezidans teslim Haberi

Venezia Mega Rezidans teslim

13 – 28 Mayıs tarihleri arasında Venezia Mega Outlet Alışveriş Merkezi içindeki mağazalardan alışveriş yapıp çekilişe katılanların sonuçları belli oldu.


Kiptaş Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak’ın Venezia Mega Rezidans’ın yeni sahibine anahtar teslim edeceği buluşma yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Buluşmaya Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç da katılım...