28 / 03 / 2024

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mürsel Değirmenci tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün Şişli'de kuruldu.

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mürsel Değirmenci tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün Şişli'de kuruldu.

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Çulha Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Proje Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çulha Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Proje Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ebru Çulha tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu.

Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Feyzi Ömür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Işıl Ömür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, M. Alsatouf Alothman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Emirli Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirli Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Güler tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jura Jeoteknik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Nişancı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ICC İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aslan, Udai Hassan Khamıs Taeı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Öğülmüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karabalık, Kıyas Gencer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şişli'de Mürsel Değirmenci tarafından kuruldu. 


Ventura Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda maddeler halinde yazılmış olup,amaç ve konu ile ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz malları ve bunlara ilişkin her türlü hakları edinmek,kiralamak,kiraya vermek,tapuya şerh verdirmek,gerektiğinde satın almak ve satmak,başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirketin yararına her türlü rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek haklarına sahiptir. Şirketin Amaç ve Konuları Şunlardır 3-1-A- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri ile teknik müşavirlik yapmak, mühendislik ve mimarlık hizmetleri,inceleme,etüt işleri,plan,proje işlerini yapmak, yaptırmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...