26 / 04 / 2024

Veysel Bakgör

Veysel Bakgör

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.

Konutta standartlar değişti!

İnsanların çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, son yıllarda standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde vatandaş desteği şart!

BTSO İnşaat Zirvesi'nin açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümde merkezi ve yerel yönetimlerin elinden geleni yaptığını, ancak bu konuya vatandaşların da destek vermesi gerektiğini söyledi.

BakYapı Bursa'ya yabancı yatırımcı çekiyor!

Veysel Bakgör, son bir yıl içinde Bursa'da yaptıkları projelere yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bakgör, gelecek yıl Bursa'da yüzde 8 olarak uygulanacak KDVnin kent için bir şans olduğuna da dikkati çekti.

Veysel Bakgör: Bursa'daki projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösteriyor!

BURSA merkezli inşaat firması ve Bak Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, son bir yılda Bursa' daki projelerine yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Veysel Bakgör: Bursa projemize yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor!

Veysel Bakgör, son bir yılda Bursa 'daki projelerine yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bakgör, "Büyüme potansiyelini gören yabancılar, mülk edinme yoluna gidiyor." dedi

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Veysel Bakgör Haberi

Veysel Bakgör

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.  Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projeleri arasında gösterilen Prestij Optimum ve Prestij Elit projeleri tüm hızıyla devam ederken, projelerin yüzde 70’nin satışının tamamlandığını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör,  döviz kurundaki dalgalanmalara rağmen fiyatları sabit tutarak yatırımcıların beklentisini karşıladıklarını belirtti.  


İnşaat sektöründe huzurlu yaşam alanlarını güven, hız, yenilikçi bakış açısı ve kaliteyle perçinleyen Bakyapı, Prestij markası altında, hayata geçirdiği projelerde sunduğu kalite, donanım ve beraberinde getirdiği yüksek kazançla yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi’ye değer katan Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerinin yüzde...