19 / 04 / 2024

Veysel Eroğlundan yatırım müjdesi

Veysel Eroğlundan yatırım müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Veysel Eroğlu'ndan Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesi!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesiyle geldiğini söyledi. Eroğlu bu projelerin toplam maliyetinin 207 milyon TL değerinde olduğunu belirtti.

Yeni yatırım aracı oldu fiyatlar yüzde 150 arttı

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sanayi arsalarının fiyatlarının yüzde 150 oranında arttığını belirterek sanayicilerin tesis için yatırım bulamadığını söyledi.

Morena İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morena İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mukaddes Kalaycı ve Veysel Kalaycı ortaklığında kuruldu. 

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Konut almak kazançlı bir yatırım aracı!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, ''Gayrimenkul bir ihtiyaç olduğu gibi kazançlı bir yatırım olarak da görülüyor'' dedi. 

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

14 yılda 148 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 21 Kasım’a kadar 375 dev tesisin açılışını gerçekleştireceklerini açıkladı. Eroğlu, 14 yılda toplamda 148 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Kocaeli'de 41 milyon TL'lik yatırımın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmit'te düzenlenen Temel Atma ve Orman Köylerine Sertifika Dağıtım Töreni'ne katıldı. Eroğlu, yatırımlardan ve projelerden bahsetti.

Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'e ziyarette bulundu. Yatırım ve projelerden bahseden Eroğlu, bölgeye 134 milyon liralık 21 yeni müjdeyle geldiğini belirtti.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

Veysel Eroğlundan yatırım müjdesi Haberi

Veysel Eroğlundan yatırım müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca gerçekleştirilen çeşitli yatırımların açılış ve temel atma törenine katılmak için helikopterle Çankırı'ya gelen Bakan Eroğlu, Atatürk Stadyumu'nda Vali Vekili Nedim Özırmak, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve daire müdürleri tarafından karşılandı. 


Belediyeyi ziyaret eden Bakan Eroğlu'na, Başkan Dinç tarafından kentteki çalışmalarla ilgili brifing verildi. Başkan Dinç'in konuşması sırasında, kendisine "barajlar kralı" şeklinde hitap etmesi üzerine Bakan Eroğlu, "Biz kral falan değiliz, hizmetkarız" dedi.


Bakanlığa bağlı kuruluşlarca tamamlanan 77 milyon lira yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.


 Bakanlığın gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Eroğlu, Türkiye'nin son 12 yılda her...