26 / 04 / 2024

viaport amerika ikinci avm

viaport amerika ikinci avm

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport ABD'deki ikinci yılında ikinci alışveriş merkezini de bünyesine kattı.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Viaport ABD'de ikinci AVM'sini aldı!

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport ABD'deki ikinci yılında ikinci alışveriş merkezini de bünyesine kattı.

Via Properties Amerika'da ikinci AVM'yi aldı!

Türkiye'de Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanınan Via Properties, New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Viaport, Amerika’da AVM satın aldı!

Perakende sektörünün ilk’lerini hayata geçiren Viaport, dünya markası olma rotasına geçtiğimiz yıl Amerika’dan başladı. Viaport, dünya markası olma yoluna Amerika’da satın aldığı ikinci AVM’siyle devam ediyor.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Atasay, Defacto, Çift Geyik Karaca ve LCW Viaport’ta ikinci mağazalarını açtı!

Bu yıl altıncı yaşını kutlayan Viaport, üçüncü etabıyla genişlemeye devam ediyor. Mağaza sayısını yeni etabıyla artıran Viaport İstanbul Asia, markaların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda Güney Amerika habitatı oluşturulacak!

Yıllık 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yeni türlerin getirilmesiyle ilgili çalışmalara hız verildi. Parkın ikinci bölümü için ise Güney Amerika habitatı oluşturulması planlanıyor.

Bigg Mall Vialand’de ikinci mağazasını açıyor!

İlk mağazasını 2011 yılında Viaport’ta hizmete açan Bigg Mall, vites büyüttü. 2 Mayıs’ta Vialand’de ikinci mağazasını açacak olan marka, 2015 yılı sonunda 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor…

ABD'de ikinci el konut satışları yıllara göre nasıl gelişti?

ABD'de ikinci el konut satışları 2007'den günümüze kadar nasıl bir gelişim gösterdi? ABD'liler, ikinci el konuta hangi yıllarda ilgi gösterdi? Amerika'da ikinci el konut satışlarının durumu nedir? İşte ABD'de ikinci el konut satışların yıllara göre durumu

viaport amerika ikinci avm Haberi

viaport amerika ikinci avm

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'tur. İstanbul Kurtköy'de 2008 yılında açıldığında "Burası iş yapar mı" denilen AVM, şimdi Türkiye'nin en çok satış yapan outlet AVM'si oldu.


Alışveriş merkezi yatırımcıları ve ekonomi dünyası Ankaralı Bayraktar Group'u bu yatırımıyla yakından tanıdı. Kayserili Emin Bayraktar'ın temelini attığı grup müteahhitlikle büyüdü; AVM yatırımlarıyla adını duyurdu diyebiliriz. AVM yatırımlarında grubun görünen yüzü, Emin Bayraktar'ın küçük oğlu Coşkun Bayraktar... 1975 doğumlu Coşkun Bayraktar aynı zamanda grubun gayrimenkul geliştirici şirketi Via Properties'in yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Bu şirket AVM'nin yanı sıra otel, konut ve eğlence merkezi yatırımlarını yönetiyor. Sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Via Properties, İstanbul Kurtköy'de Viaport Outlet Shopping'i 1.2 milyar TL yatırımla açmıştı. 2013'te Türkiye'nin ilk 'roller coaster'ını içinde bulunduran tema park ve...