23 / 04 / 2024

VİMER anlamı

VİMER anlamı

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi VİMER nedir? Vergi İletişim Merkezi VİMER çalışma saatleri nelerdir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı fırsatçılara göz açtırmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdi.

İmar affı Meclis’ten geçti!

Türkiye’de 13 milyon gayrimenkule imar affını içeren torba tasarı Meclis’ten geçti. TÜVİMER’e göre İstanbul’da krediye uygun olan evlerin fiyatı olmayan muadillerine göre yüzde 16 daha fazla. 

Ömer Çelik: Ülkemiz dünyanın en büyük müzesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Anavarza'yı yazdı: Söylediklerimin sizde gerçek anlamını bulması için oraya gitmeniz, o mekanın içinde olmanız ve ayrıca tarih kitaplarını bir karıştırmanız gerek ifadelerini kullandı.

Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Çimento Sanayi Duayenleri arasında yer alan ve Atatürk'ün "Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün!" diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri olan Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti!

Atatürk'ün ''Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün'' diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri, Çimento Sanayi Duayenlerinden, Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti.

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi?

Vergi dönemlerinde, vergi ile ilgili olarak merak edilen hususlar VİMER sistemi ile öğrenilebiliyor. Peki VİMER nedir? VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi? İşte yanıtı...

VİMER nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi VİMER nedir? Vergi İletişim Merkezi VİMER çalışma saatleri nelerdir?

Ömer Faruk Kavurmacı:Firmalar yatırım yaparken verdikleri paranın karşılığını alacakları projeleri tercih ediyor!

Ömer Faruk Kavurmacı, "Hem yerli hem de yabancı firmalar yatırım yaparken verdikleri paranın tam anlamıyla karşılığını alacakları projeleri tercih ediyorlar. Bu noktada KoruFlorya projesi de onların ilgi odağı haline geldi. " dedi

Yeni Vü Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vü Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Koy Limited ve Koy Properties Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu

Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı!

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol oynayan Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı...

Vezüv Konakları'nda 950 bin TL'ye 3+1!

Vezüv Konakları Bakırköy'de hayata geçiriliyor. Bakırköy Vezüv Konakları'nda daireler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ömer Derbazlar: Ofis yatırımları daha karlı olacak!

Metropolist Yapı Gayrimenkul Başkanı Ömer Derbazlar son dönemde ticari gayrimenkullerin daha fazla prim yaptığını ifade etti...

Sümer Holding 'in taşınmaz ihalesi 30 Mayıs'a kadar ertelendi!

Sümer Holding'e ait Ankara'da yer alan taşınmazların ihale tarihi için son gün 30 Mayıs olarak belirlendi...

VİMER anlamı Haberi

VİMER anlamı

VİMER nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi (444 0 189 - VİMER), vergi ile ilgili konularda bilgi danışma, ihbar yönetimi, geri arama, İngilizce elektronik posta yanıtlama ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) işlemlerine ilişkin hizmetleri vermektedir.


VİMER çalışma saatleri..

Vergi İletişim Merkezi’nde hizmet saatleri hafta içi 09:00 – 19:00 arasında olup, resmi tatil günlerinde hizmet verilmemektedir.


Vergi İletişim Merkezi ile telefonla yapılan görüşmeler şehir içi görüşme tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.


Vergi İletişim Merkezi'nin sunduğu hizmet sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda; “Bilgi Danışma” hizmetine, Eylül 2010 tarihinde “İhbar Yönetimi”, Haziran 2011 tarihinde “Geri Arama” ve Mayıs 2012 tarihinde de “İngilizce Elektronik Posta Yanıt” hizmetlerini eklemiştir. E-beyanname, E-haciz, internet vergi dairesi, şikâyet ve öneri yönetimi...