29 / 03 / 2024

vitra notte

vitra notte

Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor.

VitrA’nın kompakt duş ünitesi Notte'ye iyi tasarım ödülü verildi!

VitrA’nın; duş keyfini yatak odasının içine taşıyan kompakt duş ünitesi Notte, “Design Turkey 2012” kapsamında, Yapı Gereçleri kategorisinde “İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü...

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

vitra notte Haberi

vitra notte

VitrA, tüm mekânlara entegre edilebilen Notte kompakt duş ünitesiyle, banyolara özgürlük getiriyor. Nexus Product Design tasarım ekibinin imzasını taşıyan Notte; geniş cam bölmeleriyle, genellikle duvarlar arasına konumlandırılan yıkanma alanlarını özgürlüğe kavuşturuyor. Duş işlevine Bluetooth bağlantılı müzik sistemi, beyaz cam panel arkasında gizli saklama alanı, aydınlatma ve masaj gibi ekstra özellikler ekleyerek, aynı zamanda keyifli bir yıkanma alanı yaratıyor. Yatak odasında da istenilen yere yerleştirilebilen ve şık tasarımıyla öne çıkan Notte; 160x90, 120x90 ve 90x90 cm ebadındaki mat siyah ve gri alüminyum çerçeve alternatifleriyle...