28 / 03 / 2024

Volkan Demirel bodrum evi

Volkan Demirel bodrum evi

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Volkan Demirel, Moussa Sow'a evini verdi!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Ahmet Arslan, Murat Demirel'in malikanesini ikinci kez aldı!

Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el konulan Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı. Kazanan yine Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan.

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Murat Demirel'in Bodrum'daki Salih Adası ihalesi 2 Ekim'de!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Murat Demirel’in adası tekrar satışta!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı. İhale 2 Ekim'de...

Erenköy Fenerium hizmete açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'un yeni mağazası, Erenköy'de açıldı. Fenerbahçeli yöneticiler ile sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Moussa Sow ve Alper Potuk açılışa katıldı

Volkan Demirel, Reto Ziegler ve Özgür Çek Kozzy AVM'de!

Türk Telekom imza günleri Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde Fenerbahçe'li ünlü oyuncuların katılımıyla devam ediyor

Volkan Demirel, Türkbükünde 500 bin Euroya villa aldı!

Gayrimenkule yatırım yapan Fenerbahçenin milli kalecisi Volkan Demirel, Bodrum Türkbükünden 500 bin Euroya bir villa aldı. Fenerbahçenin milli kalecisi Volkan Demirel, yatırımlarını gayrimenkule yapmaya devam ediyor

Volkan Demirel bodrum evi Haberi

Volkan Demirel bodrum evi

Fenerbahçe'nin teknik ekibinde olan eski kaleci Volkan Demirel’in, 2016’da Bodrum-Turgutreis’te 3 milyon 600 bin TL’ye aldığı lüks villası yangın tehlikesi atlattı. Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre; dün, sitenin az ötesindeki dağlık bölgede yangın çıktı.

Sabah saatlerinde başlayan yangın rüzgarla birlikte etkisini arttırınca çevredeki lüks sitelere sıçradı.

Tatilcilerin evleri boşaltıldı. Bu sırada eşi Zeynep Demirel, kızları Yade ve Yeda ile Marmaris'teki D Maris Otel'de olan Volkan Demirel yardımcılarını arayarak bilgi aldı. Yangın itfaiyenin müdahalesi sonucunda sürdürüldü. Zeynep Demirel birkaç gün önce evlerinin havuzundan sosyal medyada gönderi paylaştı. 

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye...