24 / 04 / 2024

Volkan Öngel

Volkan Öngel

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Akgel Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgel Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Süruri Akgün, Volkan Öngel, Ali Ferruh Akgün, Tolga Urcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Seçimin ardından ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Yılın ikinci yarısında yükselen döviz kurları ekonomi gündeminini belirleyecek” dedi. İşte Öngel'in o açıklamaları...

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Sıfır otomobillere ÖTV indirimi gelecek mi? İşte ilk açıklama!

Sıfır otomobillerdeki Özel Tüketim Vergisi'nde (ÖTV) indirime gidileceğine yönelik beklentiler 2. el piyasasını durgunlaştırdı. ÖTV indirimi beklentisi konusunda açıklamalarda bulunanan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, "Böyle bir indirim şu aşamada uzak ihtimal olarak gözüküyor" dedi.

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatı, yaz dönemiyle birlikte güçlenen talebin etkisiyle tırmanışa geçti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Petrol fiyatlarında 100 doların altı zor gibi” diye konuştu.

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Dolar ve euroda rekor haftası.

Beykent Üniversitesi Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, altının güvenli liman olarak görülmeye devam ettiğini ve bu yüzden popülaritesini koruduğunu ifade etti.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Öngel Haberi

Volkan Öngel

Piyasalar, önümüzdeki Cuma günü açıklanacak olan ABD’nin enflasyon verisi ve Perşembe günü gerçeklecek Avrupa Merkez Bankası’nın toplantısına gözlerini çevirdi. 

Gram altın fiyatı dolar/TL kurunun yeni haftaya da rekorla başlamasıyla yükseldi. Ons altın fiyatı içinse analistlerden art arda tahminler geldi. 

Korona virüs salgınının dünyaya yayıldığı tarih olan 2020 yılı başlarında gramı 300 TL seviyelerinde olan altın, uluslararası finans-emtia piyasalarında oluşan talebe bağlı olarak yukarı yönlü bir trend yakaladı. Nisan ayının son günlerinde hafif bir düşüş yaşayan altın fiyatları mayıs ayının ikinci yarısından itibaren tekrar yükselmeye başladı.

"HAFTA SONUNA KADAR GRAM ALTIN 1000 LİRAYI GEÇER"

Altının her zaman güvenli liman olarak görüldüğünü ve geleneksel bir yatırım aracı olarak popülerliğini korumaya devam ettiğini ifade eden Beykent Üniversitesi’nden Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, “Haziranın...