28 / 03 / 2024

Votorantim Sivas fabrikası

Votorantim Sivas fabrikası

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

Votorantim Cimentos’un Sivas fabrikası açıldı!

Cumhuriyet’in devlet eliyle kurulan ilk fabrikası, Votorantim Cimentos ile büyüyor. Votorantim Cimentos’un 140 milyon Avro’luk yatırım yaptığı Sivas fabrikası açıldı.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Walter Dissinger: Türkiye'deki yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

Brezilya merkezli Votorantim Cimentos şirketi CEO'su Walter Dissinger, Sivas'a kuracakları 140 milyon avro değerindeki yeni çimento fabrikasının uzun vadeli Türkiye planlarının bir başlangıcı olduğunu belirtti.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a fabrika yatırımı!

Votorantim Cimentos’un Amerika’dan sonra en büyük yatırımını 140 milyon euro ile Sivas’a yaptı. Votorantim Cimentos’un CEO’su Walter Dissinger, “Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz” dedi.

Sivas Votorantim Cimentos Fabrikası'nın temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos'un Sivas'taki çimento fabrikasının temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos Sivas'ta çimento fabrikası kuracak!

Sivas Valisi Barut: "Çimento, son teknolojiyle daha kaliteli bir üretim aşamasına geliyor. Brezilya ve Türkiye arasında çok sağlıklı ilişkiler kuruluyor, bu yatırım onun somutlaştırılmış hali" dedi.

Votorantim Sivas fabrikası üretime 2017'de başlayacak!

Dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma adına 140 milyon Euro tutarında yatırım kararı aldı. Firma Amerika kıtası dışında en büyük yatırımını yapıyor.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Votorantim Cimentos Sivas'a yatırım yapacak!

DÜNYA çimento üretiminde 8'inci olan Brezilyalı Votorantim Cimentos yönetimi, 2015-2018 dönemindeki 1.6 milyar Euro'luk 7 ayrı yatırım için adres belirleme aşamasında Sivas''ı da listeye aldı.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a 140 milyon avroluk yatırım!

Dünyanın en büyük sekizinci çimento üreticisi olan Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma projesi kapsamında bugün 140 milyon avroluk yatırım kararını duyurdu.

Votorantim, Sivas fabrika temelini Haziran'da atıyor!

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

Votorantim Sivas'ta ikinci çimento fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Çimento devi Brezilyalı Votorantim, Sivas'ı bölge merkezi yapma kararı aldı. Kentte 2'nci fabrikayı kuracak olan şirket, pazar payını % 42'ye çıkarmayı hedefliyor.

Votorantim Sivas fabrikası Haberi

Votorantim Sivas fabrikası

Dünyanın en büyük 8. çimento üreticisi Brezilyalı Votorantim Cimentos, Türkiye’de işlerini büyütüyor. Şirket 140 milyon euro (420 milyon lira) yatırımla Sivas fabrikasının kapasitesini 0.6 milyon tondan 1.8 milyon tona çıkaracak. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Votorantim, Türkiye’ye, inşaat pazarına güveniyor. Bir fabrika daha olabilir. Kurar mıyız, alır mıyız, henüz belli değil” dedi. 


Ticaret Direktörü Çağan Alpas ile birlikte, şirketin Sivas yatırımı hakkında açıklamalarda bulunan CEO Tüzün, Sivas yatırımının aynı zamanda “Sivas’ın bugüne kadar gördüğü en büyük yatırım” olduğunu söyledi. Tüzün’ün verdiği bilgiye göre Votorantim’in Türkiye’deki toplam 3 milyon ton çimento üretim kapasitesinin yüzde 19’unu üreten Sivas fabrikasının payı yüzde 42’ye yükselecek. Temeli haziranda atılacak fabrika, sadece yapım aşamasında 700 kişiye istihdam sağlayacak. Üretime 2017’de başlanacak. Votorantim Türkiye CEO’su Mustafa Şefik...