19 / 04 / 2024

Welldone Antalya açılış töreni

Welldone Antalya açılış töreni

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Welldone Antalya açılış töreni Haberi

Welldone Antalya açılış töreni

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor. İşletme müdürlüğünü Hakan Bayraktar'ın yaptığı Welldone, servis kalitesi ve zengin mönüsüyle dikkati çekiyor. 

işletmenin tüm personeli, İstanbul'da iki hafta kurs sonrasında görev başladı. Kapalı ve açık alanıyla 12 ay hizmet verecek olan VVelldone, Antalyalıların buluşma noktası olmaya aday işletmeler arasında yer alıyor.


Antalya Ekpres...