26 / 04 / 2024

Westside İstanbul teslimleri

Westside İstanbul teslimleri

Westside İstanbul Beylikdüzü projesinde stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Westside İstanbul'da kampanya!

1.155 konut ve 166 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul'da kampanya düzenlendi. İşte, Westside İstanbul'da kampanya detayları...

Cathay Sone İstanbul teslimleri!

Cathay Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. 1.037 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor. Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşuyor. Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Westside İstanbul teslimleri Haberi

Westside İstanbul teslimleri

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Westside İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.


10 katlı 5 bloktan meydana gelen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Projenin toplam arsa alanı 73 bin 800 metrekare olarak belirlendi. Westside İstanbul Beylikdüzü'nde teslimlerin 2017 Mart ayında yapılması planlanıyor.


Westside İstanbul fiyat listesi;

Stüdyo daire tiplerinin başlangıç fiyatları 200 bin TL'den

1 oda 1 salon daire tiplerinin başlangıç fiyatları 313 bin TL'den

2 oda 1 salon daire tiplerinin başlangıç fiyatları 343 bin TL'den

3 oda 1 salon daire tiplerinin başlangıç fiyatları 510 bin TL'den

4 oda 1 salon daire tiplerinin başlangıç fiyatları 700...