25 / 04 / 2024

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi, Davıd Thomas Sınclaır ve Joseph Evan Greenberg Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu.

Emlak alım satım harcı 2015!

Emlak alıp satan kimseler bu işlerini tapu dairesinde yürütüyor. Gerçekleşen devir işlemi için her iki taraf da harç ödemekle mükellef oluyor. Peki, emlak alım satım harcı 2015 ne kadar?

Tapu alım satım masrafı hesaplama 2015!

Tapu dairesinde yapılan alım satım işlemlerin tamamlanması için belli masrafların ödenmesi gerekiyor. Bu masrafların başında tapu alım satım harcı geliyor. İşte tapu alım satım masrafı hesaplama 2015 örneği..

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Ispartakule'de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

İstanbul Avcılar’daki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuştu, tedbir kararı binlerce aileyi vurdu. Birçok projede konut satışının durduğu Ispartakule'de hangi projelerde alım ve satım yapılabiliyor?

Gedik Yatırım hisse alım satım bildirimini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş hisse alım satım bildirimini yayınladı.

Green Village Satış Müdürü Alex Alakuş nişanlandı!

Burç Kale İnşaat Green Village projesinin satış müdürü Alex Alakuş, Hande Dursun aile arasında sade bir törenle nişanlandı.

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Firdes Çelik ve Sena Köşkeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak alım satımı işlemleri!

Emlak almak veya satmak isteyen kimseler, bu işlemi tapu dairesinden gerçekleştitiyor. Tapu devri için öncelikle ilgili tapu dairesinden randevu alınıyor. İşte emlak alım satımı işlemleri..

Emlak alım satım beyannamesi nedir?

Emlak alım satımı halinde, emlak vergisi mükellefinin de değişmesi için emlak alım satım beyannamesinin verilmesi gerekiyor. Peki, emlak alım satım beyannamesi nedir? Emlak alım satım beyannamesi nereye verilir?

Emlak alım satımında gelir vergisi ödenir mi?

Emlak alım satım sürecinde, malını satan kimseler satıştan elde ettikleri için vergi mükellefi olabiliyor. Peki, emlak alım satımında gelir vergisi ödenir mi? Emlak alım satımında ne kadar vergi ödenir?

Emlak alım satımı için gerekli belgeler!

İşyeri, mesken, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların tapu devir işlemleri taşınmazın bulunduğu yerin tapu dairesinde gerçekleşiyor. Peki, emlak alım satımı için neler lazım? İşte emlak alım satımı için gerekli belgeler..

Emlak alım satım döner sermaye bedeli!

Emlak alım satım sürecinde alıcının ödemesi gereken masraflar arasında tapu döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar? İşte döner sermaye ücretleri..

Emlak alım satım masrafları kime aittir?

Emlak alım satım işleri için alıcı ve satıcının müracaatının ardından tapu memuru emlak alım satım masraflarının ödenmesini istiyor. Peki, emlak alım satım masrafları kime aittir? İşte yanıtı..

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi Haberi

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi, Davıd Thomas Sınclaır ve Joseph Evan Greenberg Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu.


WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1.İnşaat ve maden sektörlerine ilişkin olarak her türlü ağır ekipman ve hafriyat makinesinin üretimi, satın alınması, satımı, kiralanması, ithal edilmesi, ihraç edilmesi, pazarlanması ve dağıtımı; 2.Dozerler, yükleyiciler, ekskavatörler, treylerler, traktörler, delme makineleri de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü inşaat ve yol makinelerinin ve bunların her türlü yedek parçalarının, aksesuarlarının ve yardımcı ekipmanlarının üretimi, satın alınması, satımı, kiralanması, ithal edilmesi, ihraç edilmesi, pazarlanması ve dağıtımı; 3.Boru hattı ekipmanlarının üretimi, satın alınması, satımı, kiralanması, ithal edilmesi, ihraç edilmesi, pazarlanması ve...